Region

ISKRALI SE SA SVADBE, A ONO ŠTO SU URADILI BACILO JE VJENČANJE U DRUGI PLAN: Napravili bizarnu scenu, svatovi u šoku!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Izdvajanje od ostalih svatova ovaj par je mogao da košta života.

Izvor: Guliver/Getty Images/frantic00

Mladi par koji se upoznao u svatovima u selu Đurđevci u Nevesinju, riješio je da se izdvoji od ostalih gostiju radi razmjenjivanja nježnosti, ali ih je taj čin umalo koštao života, pošto su zagrljeni upali u bunar.

Momak i djevojka iz Hrvatske, postali su tema broj jedan hrvatskih medija, nakon što se u javnosti pojavila priča o njihovom ljubavnom činu sa bizarnim završetkom. Kako pišu mediji u regionu, sve se događalo u blizini hotela u mjestu Đurđevci, odakle su se iskrali iz hotela, tražeći idealno mjesto da se prepuste strastima.

Oni su pronašli skrovište na međi praznog privatnog imanja i gradske parcele nedaleko od hotela. Uz šikaru ostao je stari bunar koji je bio pokriven limenim poklopcem, a par je u naletu strasti legao na taj poklopac. Nije trebalo dugo da pod njihovom težinom poklopac popusti i oboje su pali u bunar dubok četiri metra.

Devojka i mladić su počeli da dozivaju pomoć, a čuo ih je jedan od svatova koji je bio u hotelskoj sobi, te ih je ubrzo, sa još dva gosta, pronašao i izvukao iz bunara.

"U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni deo bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih povreda. Hitna je odvezla devojku u bolnicu na pregled i, srećom, prošla je samo s lakšim povredama glave te je odmah puštena kući", ispričali su gosti svatova za lokalni medij.

Nakon što je postalo jasno da je sve dobro završilo, ljudi su se počeli šaliti na račun mladog para.

"Počeli smo da se šalimo sa njima, kako su naši Romeo i Julija i da su htjeli da pomognu mladencima da ožive tradicicionalni svatovski običaj odlaska na vodu koja se obavezno uzimala iz bunara", rekli su gosti u šali.