KRIMI PRIČA

EVO KO JE BIO META UBICA U NOVOM SADU: Ranjeni muškarac ima DUGAČAK dosije, ubijen njegov telohranitelj! (VIDEO)

Autor Aleksandra Milić Izvor mondo.rs

U krvavom obračunu koju se prethodne noći odigrao u novosadskom naselju Detelinara, prema nezvaničnim informacijama ubijen je mladić U.S. (26) koji je obezbjeđivao Gorana Kovačevića Goranca (47).

Izvor: Kurir

Prema nezvaničnim informacijama, ranjen je Goran Kovačević Goranac, a ubijen je njegov telohranitelj Uroš S. star 27 godina. Ranjeni muškarac ima ozbiljan kriminalni dosije. Poslije pucnjave ubica je pobjegao.

Nešto kasnije u toku večeri, policija je pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, kod Kanala DTD u pravcu Rumenke. Sumnja se da su vozači ovog automobila učestvovali u obračunu na Detelinari i da su na automobil pucali poginuli mladić i ranjeni muškarac kada su ih napali. Policija trenutno vrši uviđaj na mjestu gdje je automobil pronađen.

Kako su komšije izjavile za reportere na licu mjesta, do pucnjave je došlo u pasažu zgrade u kojoj živi Goranac.

Ko je Goranac?

Goranac je bio vođa klana koji se bavio proizvodnjom i rasturanjem skanka u Vojvodini. Uhapšen je 2010. godine zajedno sa pripadnicima klana nakon što je njihove radnje gotovo godinu dana intenzivno pratila Bezbjednosno-informativna agencija.

Suočeni sa dokazima, deset od 11 članova Gorančeve bande priznalo je djela koja su im se stavljala na teret. Oni su prva grupa koja je sa tužilaštvom sklopila sporazum da im se oduzmu stanovi i kuće, kao i luksuzni automobili i da se pošalju u zatvor. Na sedam i po godina robije osuđen je 2012. godine.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi