Region

BRUTALNI ZLOČIN KOJI JE GODINAMA TRESAO SRBIJU: Pogledajte PRVE KADROVE serije o ubistvu Jelene Marjanović! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Do emitovanja nove serije "Pjevačica" u kojoj će se prvi put kao glumica oprobati pjevačica Milica Pavlović nije ostalo mnogo vremena.

Izvor: Kurir/YouTube/Printscreen/Senorita Music

Kreatori i scenaristi ovog ostvarenja sa elementima misterije i kriminala su Predrag Antonijević i Nataša Drakulić, a u rediteljskoj stolici je Miloš Kodemo.

Pavlovićeva je na društvenoj mreži Instagram objavila najavu za TV ostvarenje koje će izazvati, nema sumnje, masovne reakcije:

"Stiže 'Pjevačica'! Znate šta, ja ne znam šta bih sad rekla... Nestrpljivo sam čekala, dugo, ovaj momenat da najavim seriju i koliko god sam bila pripremljena na to, sve pada u vodu sad kad sam svjesna da je serija na korak od emitovanja... P.S. Vjerujte, na osnovu ovog tizera ne možete da naslutite kakav ringišpil vas čeka", napisala je Milica.

Osim poznate pjevačice, u TV seriji glume Miloš Timotijević, Igor Đorđević, Nataša Ninković, Nikola Rakočević, Branka Pujić, Danica Makismović.

Serija "Pjevačica" prati mladu muzičku zvijezdu Ivanu Lazić, koja pobjeđuje na muzičkom takmičenju i dobija ogromnu popularnost. Kasnije, ona biva ubijena, a slučaj preuzima detektiv Bojan. Dugo se spekulisalo da je TV ostvarenje inspirisano ubistvom pjevačice Jelene Marjanović.

Podsjećamo, suđenje za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović je i dalje u toku, a očekuje se da će završne riječi u ovom postupku uslijediti na jesen.