Region

PRIJETIO MI JE I PSOVAO MAJKU! Gaga Antonijević sav modar u emisiji - "Nije istina da sam ga provocirao!"

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Predrag Gaga Antonijević u Jutarnjem programu govorio o incidentu sa Draganom Bjelogrlićem.

Izvor: Pink/screenshot

Glumcu Draganu Bjelogrliću, koji je u hotelu u Nišu napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva Srbije određeno je zadržavanje do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja.

Bjelogrlić je optužen da je prebio Predraga Antonijevića dok je sjedio u separeu, a snimak prebijanja ubrzo je osvanuo na društvenim mrežama.

Ovim povodom je Antonijević je gostovao u Jutarnjem programu Pink televizije, te oštro demantovao priče da je provocirao Bjelogrlića i time izazvao sukob.

"Dosta laži se objavljuje. Na primjer, da sam ja njega provocirao, ja pozivam da neko kao svjedok kaže da li smo imali fizički ili verbalni kontakt tog dana. Ja sam njim nisam imao fizički, ni verbalni, ni vizuelni konakt. Ja pozivam svakoga ko kaže da sam ga provocirao da kaže gdje sam ga to provocirao. Fascinantno je do koje mjere pokušava da se opravda njegovo kriminalno ponašanje, neki kažu da sam to zaslužio, volio bih da mi kažu čime, svoj posao radim časno i profesionalno. Postoji potreba nekih ljudi da dezavuišu i omalovaže sve što se tiče patriotskih filmova", istakao je.

"Svi su bili u šoku, ponavljam da su laži da sam provocirao Bjelogrlića, on je prišao i udario me bez ikakvog povoda. Svašta mi je govorio, prijetio mi je i majku psovao i film 'Daru iz Jasenovca' i posle kad su nas razdvojili je svašta govorio. To je sada u rukama pravosudnih organa. Najviše su me povrijedile priče da sam to zaslužio. Ja ne znam koji su Bjelogrlićevi motivi bili", dodao je.

Potom je komentarisao i ugled Dragana Bjelogrlića:

"Sramota je to generalno, to bi trebalo da služi kao primjer, ali je očigledno riječ o jako lošem čovjeku koji ima te neke tendencije i ponašanje, umjesto da bude neki primjer...", rekao je.