Region

INCIDENT U HOTELU U ROVINJU - DJEČAK IZ NOVOG SADA NAPADNUT U IGRAONICI?! Išamarao ga odrastao čovjek!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nakon što je nenamjerno pao na drugo dijete igrajući se u igraonici hotela u Rovinju u Hrvatskoj, devetogodišnjem dječaku iz Novog Sada prišao je otac oborenog djeteta, udario šamar i izveo iz igraonice, vukući ga za ruku, a onda je napao i dječakovu majku.

Izvor: MONDO/YouTube/CC's Channel

Majka izvučenog dječaka, koja je u momentu napada bila na terasi kafića u neposrednoj blizini, saznala je za ovaj incident tako što je drugo dijete dotrčalo do nje i reklo joj šta se desilo, a kada su stigli, čovjek koji je izveo njenog sina i dalje je bio sa njim, gdje je uslijedila još jedna zabrinjavajuća scena.

"Čovjek ga je i dalje držao za ruku, a moj sin je na lijevom obrazu imao crvene otiske njegovih prstiju. Počela sam da vičem na njega odakle mu za pravo da udara moje dijete, a on mi je udario šamar. Obezbjeđenje je došlo nakon 20-ak minuta, a policija tek nakon više od sat vremena kada je taj čovjek već uveliko bio u svojoj sobi," rekla je.

Kako je objasnila, obezbjeđenje hotela i policija do kraja čitavog dana nisu uspjeli da pronađu gosta koji je šamarao njenog sina i nju, već je direktorka hotela obećala da će on i njegova porodica sjutradan ujutro biti udaljeni iz hotela uz podnošenje krivične prijave, privođenje i oduzimanje pasoša. Ipak, ništa od toga se nije desilo.

"Ujutru kada smo se probudili taj isti čovjek je i dalje bio u hotelu, šetao po plaži, na bazenu, plivao u moru, a moja djeca su neprestano dolazila kod mene govoreći mi da su ga opet sreli plašeći se da će ih opet udariti ," rekla je ova Novosađanka.

Na njeno pitanje upućeno direktori kako je moguće da je taj čovjek još uvijek u hotelu, dobili su odgovor da nemaju razloga za brigu jer je, kako je odgovorila, obezbjeđenje tu. 

"Obezbjeđenje je bio jedan radnik iz njihovog drugog hotela koji mi je sam rekao da ni ne zna zašto je ovdje, koga treba da gleda i šta treba da radi. Svima je bilo jasno da od onoga što nam je obećano, neće biti ništa jer najveći propust je imao sam hotel. Niko od osoblja nije postavljen kao nadležni da kontroliše šta se dešava u toj igraonici koja je uvek puna djece. Takođe, hotel nema obezbjeđenje iako je njegov kapacitet gostiju jako veliki i dolaze ljudi sa svih strana, tako da niko nije bio prisutan kada se to desilo da odreaguje i zaštiti i dijete i mene. Direktorka nam se do dana današnjeg nije izvinila za strašnu neprijatnost koju smo doživjeli," govori razočarana žena.

Ipak, direktorka se nakon ovoga oglasila novinarima priznajući propust, uz izvinjenje i obavještenje da je slučaj imao epilog na prekršajnom sudu, kao i napomenu da neće da komentarišu sudske postupke koji se odnose na njihove goste.

Tagovi