Region

NAREDBA VELJE NEVOLJE LEDI KRV U ŽILAMA: Lazara su mučili vrelom peglom i crijevom, a Belivuk je rekao OVO

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Užasavajuća organizovana kriminalna grupa, na čijem čelu su se nalazili Veljko Belivuk i Marko Miljković, skandalizovala je javnost svojim sadističkim i manijačkim masakriranjem žrtava.

Izvor: TV Pink/Printscreen/Privatna arhiva

Uznemirujuće fotografije objavljene su u medijima, a najnoviji detalji iz optužnice protiv njih dodatno se mogu okarakterisati kao "jezivi", ili "da se prevrne želudac".

Inače, srpsko tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je prošle nedelje optužnicu protiv Velje Nevolje i Marka Miljkovića i 29 pripadnika njihove kriminalne grupe koja je više od dvije godine činila najsvirepije zločine.

Nakon saznanja da je Lazar Vukićević navodno vršio opservaciju Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pripadnici ove grupe su ga lišili života.

Dok su se Belivuk i Miljković nalazili u Crnoj Gori, koristeći kriptovani telefon Mila Radulovića, visoko pozicioniranog pripadnika suprotstavljene kriminalne grupe s kojom je Vukićević sarađivao, namamili su ga na sastanak.

Miljković i Belivuk su tražili preko telefona da pripadnici njihove grupe budu "posebno surovi prema njemu" uz poruku:

"Neka pati najviše"

Vukićevića su namamili preko kriptovane poruke uz riječi da je Belivuk otet i da ga treba likvidirati.

Nakon što su ga namamili u kuću u Ritopeku, Srđan Lalić mu je vrelom peglom prelazio preko tela. Draganić, Budimir Miloš, Đurić su mu stavili svi zajedno gumeno crijevo u usta i u pustili vodu i ugušili, tj udavili. Ostale detalje nećemo objaviti zbog uznemirenja javnosti.

Sa njima zajedno je sutra i Hrvatin sjekao tijelo, koje su potom samljeli i bacili u Dunav.