Region

ZVIJERI: Ovako su Belivuk i Miljković TRANŽIRALI ŽRTVE i ubijali po ulici! VUČIĆ: Čelnici MUP su čuvali Belivuka!

Autor Jovana Radunović Izvor Kurir

Spreman sam za poligraf, za razliku od Dijane Hrkalović i Vladimira Vuletića. Mafiji ćemo odsjeći glavu. Mogu da me ubiju, ali ništa više neće moći da promijene, rekao je Vučić

Izvor: MUPSrbije(Printscreen

Predsjednik Srbije sinoć je tokom gostovanja na televiziji Pink otkrio nove užasavajuće snimke i fotografije koji svjedoče o monstruoznim zločinima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a na jednoj od fotografija vidi se raskomadano ljudsko tijelo.

Na snimku su prikazani ostaci čovjeka koji je žrtva klana i koji je isječen na komade, vjerovatno da bi bio lakše samljeven u mašini za mljevenje mesa u kući strave u Ritopeku.

- Fotografija je prikazana da biste vidjeli o kakvim monstrumima se radi i da nismo pretjerivali kad smo pričali o ćevapima. To bi kasnije stavili u mašinu za mljevenje mesa. Problem je bio sa onima koji imaju kosu, morali su da im skinu skalp, da ne napravi problem u mašini - rekao je Vučić sinoć na televiziji Pink.

Njihov šef je Zvicer

Objavljena je i fotografija muškarca koje je sav u modricama i podlivima.

- Snimke su međusobno dijelili i slali konkurentskim klanovima i svojim šefovima u Crnoj Gori. Njihov šef je Radoje Zvicer. Ovo je trajalo šest mjeseci, a onda je država krenula u žestok obračun - kazao je predsjednik i dodao da ima još jedna osoba između Zvicera i Belivuka, ali i „kapo“ iznad svih njih, ali da o njemu ne želi da govori.

Takođe, objelodanjen je i snimak ubistva Vlastimira Miloševića, koje se dogodilo na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda, 30. januara 2017. godine. jje da su zbog učešća u ubistvu Miloševića bili uhapšeni Belivuk i Miljković, koji su, kaže, potom volšebno pušteni, zbog navodne kontaminacije DNK.

- U njihovom hapšenju učestvovao je policajac Dejan Jović, hrabar policajac, koji je posle toga prolazio pakao i zbog toga je morao da bude „ometlan“ iz policije - rekao je Vučić i dodao da je tužilac tada pravilno radio svoj posao i tražio Belivukov telefon radi vještačenja, ali ga nije dobio jer je Belivuka, kako kaže, štitio visoki funkcioner MUP.

Sinoć je prikazana i ekskluzivna fotografija muškarca koga su Miljković i Belivuk namamili u kuću u Ritopeku, gdje je potom svirepo mučen i ubijen, a zanimljivo je da se na fotografiji vidi Marko Miljković kako grli žrtvu. Kako je objasnio predsjednik Srbije, žrtva je bila pripadnik škaljarskog klana.

- Morao je da se ponaša normalno i da navlači svoje da kao dođu da likvidiraju Belivuka. On je pod kontrolom preko Skaja slao poruke (Aleksandru) Šarcu i (Lazaru) Vukićeviću. Navukli su ih da dođu, a onda slijede najjezivija mučenja i likvidacija - rekao je Vučić.

On je kazao da su za mladića sa snimka tražene posebne metode mučenja i da je preminuo od udarca lopatom u glavu.

Odlučno protiv kriminala

Vučić je ponovio da je spreman da ide na poligraf povodom iskaza Velje Nevolje datog tužiocu.

- Spreman sam da kod vas u emisiji idem na poligraf, za razliku od Dijane Hrkalović i Vladimira Vuletića. Interesantno je to s gospodinom Vuletićem i gospođom Hrkalović. Rekli su da hoće na poligraf, mislili su da je to trik, a mi smo rekli da dođu. Prikopčani su na poligraf, ali odjednom odustaju od njega pozivajući se na svoja prava - rekao je Vučić i dodao da se nikad nije ni vidio ni čuo s Belivukom i Miljkovićem.

Predsjednik Srbije je poručio da kriminalci nikad neće biti jači od države.

- Nikad kriminalci neće biti jači od države, a pomislili su da jesu. Garantujem životom da će biti manji od makovog zrna, mogu mene da ubiju, ali ništa više neće moći da promjene. Nema povratka unazad, zgazićemo narko-bandu i odsjeći ćemo glavu mafiji, a ulice će biti bezbjedne za našu djecu - poručio je Vučić.

NEMA NAMJEŠTANJA

Čistka fudbalske mafije

Predsjednik Vučić izjavio je sinoć da je država počela da „čisti i fudbalsku mafiju“. Vučić je rekao da se i sam pitao što je uvek kriv nekome, iako je dao pare Partizanu (2,5 miliona evra) da bi igrao u Evropi, kao što je dato i Crvenoj zvezdi.

- Ali napravili smo bolji sistem, i od poslednjeg kola nema namještanja. Niko više ne može da kaže da ima namještene utakmice. Počeli smo da čistimo fudbalsku mafiju, ali je potrebno vrijeme - dodao je on.