Region

MILJKOVIĆ GA GRLIO, A KRAJ MU JE BIO UŽASAN! Prikazani dosad neviđeni snimci brutalne likvidacije (FOTO)

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Stravični snimci prikazani su večeras na TV Pink u kojoj gostuje predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: TV Pink

Predsjednik Srbije je najavio da će se javnosti obratiti povodom izjave Veljka Belivuka sa saslušanja u kom je govorio o navodnom sustretu i saradnji sa njim.

Tokom emisije su prikazani dosad neviđeni snimci i materijali koji svjedoče o brutalnim zločinima kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

 Prikazane su dvije fotografije. Na prvoj je Marko Miljković sa jednim Škaljarcem koji je kasnije ubijen, dok je na drugoj istranžirano tijelo žrtve klana.

"Desno je Miljković zvani Mesar. Lijevo lice je pripadalo škaljarskom klanu, oteli su to lice sa kojim se Miljković sprijateljio. Ne želim da govorim ime. Oni ga otmu i drže ga na tajnoj lokaciji", rekao je Vučić povodom fotografije i dodao da su članovi klana na taj način namamljivali žrtve, a kasnije ih ubijali na najmonstruozniji način.

Zatim je objavljen uznemirujući snimak, a predsjednik Srbije je zamolio da se na snimku sakrije lice, da se ne bi vidjelo o kome se radi "To je tranžirano ljudsko meso. Ovo smo prikazali da bi ste mogli da vidite s kakvim monstrumima smo imali posla", rekao je on. 

Vučić je dodao da su žrtvama skidali skalp sa glave kako bi mogli da samelju meso jer im se tokom mljevenja mesa kvarila mašina zbog kose.

Podsjetimo, portal KRIK objavio je u četvrtak da je Veljko Belivuk, vođa organizovane kriminalne grupe, koja se, između ostalog, tereti za monstuozna ubistva i trgovinu drogom, na saslušanju u tužilaštvu prije dvije nedelje negirao je da je ubica, ali je govorio o svom navodnom odnosu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim ljudima iz SNS.

Ovim povodom obratio se i predsjednik Srbije koji je negirao ove navode i između ostalog naveo da će se oglasiti u roku od 48 sati sa svim informacijama za javnost.

U međuvremenu je objavljen i novi audio-snimak na kome se navodno čuje kako je ekipa Veljka Belivuka pripremala monstruoznu likvidaciju Lazara Vukićevića.