Region

"VLASTIMIR MILOŠEVIĆ UBIJEN JER NIJE DAO BELIVUKU DA PREUZME SPLAVOVE" Prodavali su drogu iz bunkera i zato im je smetao

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Snimak likvidacije Vlastimira Miloševića prikazan je večeras na TV Pink tokom gostovanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Izvor: TV Pink/Printscreen

Predsjednik je istakao da se radi o nečemu što je uvezeno u Srbiju, što nije originalno iz njihove zemlje. Kako je rekao, riječ je o sukobu dva klana kavačkog i šljakarskog. 

"On je ubijen jer je spriječio neke od ljudi Belivuka i Miljkovića da preuzmu splavove. Kada dođete u bunker na stadionu, dobijete gram droge za 50 eura i onda se to širi po Srbiji, na splavu ga prodaju za 70. Ta cena se dalje samo uvećava. I zato je taj čovek ubijen. On im se suprtostvavio i nekoga pretukao, oni su se plašili i smetao im je. On je inače kum Miljkovića, koji se hvali 'Kakav sam ja kralj, ubio sam dvojicu kumova'", rekao je Vučić.

"Odjednom su kontaminirani DNK nalazi, gospodina Belivuka i morate da ga pustite na slobodu. U hapšenju učestvuje Dejan Jović, jedan hrabar policajac koji posle toga prolazi pakao, nekome je zasmetao i u policiji i na ulici zbog onoga što je uradio. Krenuli su postupci protiv njega, tadašnja Specijalna služba za istražne poslove, tužilac je tražio vještačenje telefona Belivuka, ali ne može da ga dobije. Visoki rukovodioci MUP-a su ga sakrili i tada počinju svi naši veliki problemi", rekao je on.

"Tužilac Nataša Krivokapić pravilno radi svoj posao, traži vještačenje telefona, ali ne može da ga dobije, jer ga iz nepoznatog razloga visoki rukovodioci MUP-a kriju. I tada počinju naši unutarsistemski problemi".

Predsjednik je dodao da je čudno kako su pronađeni "izmešani" DNK nalazi.

"Tada sam izašao javno i rekao da je čudno kako su pronađeni izmiješani DNK nalazi i tada počinje moje prisluškivanje", istakao je Vučić.