Region

NESTAO ESTETSKI KASAPIN SAVA: Nakon što je pušten iz pritvora prodao kuću u Batajnici vrednu 120.000 evra i pobegao

Autor Gordana Bojanić Izvor Informer

Sava Knežević i njegova majka pušteni su iz pritvora krajem juna, a nakon toga mu se navodno gubi svaki trag.

Izvor: ATA Images

Prema nezvaničnim informacijama Knežević i njegova majka cvećarka Danijela koja mu je pomogla da unakazi na desetine žena, prodali su porodičnu kuću u beogradskom naselju Batajnica ubrzo nakon što su pušteni iz pritvora i za sada nije poznato gde se nalaze.

Oni su porodičnu kuću napustili nakon skandala o prevari. Kada su pušteni iz pritvora, danima su se krili u kući Danijelinog brata u Putincima nadomak Rume, međutim, prema savetu svog advokata vratili su se u Batajnicu, gde su dočekali hapšenje.

Prethodno su na specijalizovanim sajtovima za prodaju nekretnina oglasili prodaju kuće koju su procenili na 120.000 evra.

Sava je sa majkom Danijelom uhapšen 24. maja nakon mesec dana skrivanja, a sutradan su saslušani u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Tada im je sudija na predlog tužioca odredio pritvor od 30 dana kako ne bi ometali postupak i uticali na svedoke.

Savi i njegovoj majci preti do 10 godina zatvora jer su se lažno predstavljali i time ugrozili zdravlje većem broju ljudi.

Iako je Sava Knežević bio prvi nadrilekar za koga je javnost u Srbiji čula, brzo se saznalo da, nažalost, nije jedini. Ubrzo nakon njega uhapšena je i Olgica Markanović, a protiv još desetak nadrilekara podnete su krivične prijave.

Tagovi