Region

SIN POKOJNOG ŠIJANA UHAPŠEN ZBOG NAPADA U SURČINU: Sa drugovima pucao muškarcu u noge - već je robijao zbog pucnjave!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Vukašin Šijan (22), sin ubijenog Zorana Šijana iz Surčina, uhapšen je zbog sumnje da je sa još dvojicom mladića napao Borisa J. (34) ispred njegove kuće u Surčinu.

Izvor: Instagram/printscreen

Boris J. je ranjen u noge, a osim Vukašinu Šijanu lisice su stavljene i M. M. (41) i M. K. (21). Sumnja se da su uhapšeni u ponedeljak ujutru "mercedesom" došli do kuće oštećenog, a kada se on pojavio, M. M. mu je, kako se sumnja, pucao u noge.

Trojica napadača su potom pobjegla, ali su brzom akcijom policije uhapšeni. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, a terete se za krivično djelo nanošenje teške tjelesne povrede, dok se M. M. tereti i za ilegalno nošenje oružja.

Inače, Vukašin Šijan je sin Zorana Šijana kojeg je on dobio u drugom braku sa Goranom. Gorana je bila komšinica Šijanu sve do 1996. godine, da bi se nakon toga on razveo, a onda i vjenčao sa njom.

Ona je 1999. godine Šijanu rodila sina Vukašina koji je rođen tri nedelje prije očevog ubistva. Inače, Šijan je prije Gorane, bio u braku sa estradnom zvijezdom Gocom Božinosvskom, sa kojom takođe ima djecu.

Vukašinu inače ovo nije prvo hapšenje, a nekoliko mjeseci je proveo i u zatvoru. U junu 2019. godine, uhapšen je nakon pucnjave na Novom Beogradu u kojoj je ranjen izvjesni Stefan R. Tada je izlazak iz zatvora s njim slavio njegov polubrat Mirko Šijan.

Tagovi