Region

"MAMA, KOLJEMO TI SINA!" SLIKE SU DJELIĆ, ZBOG SNIMAKA INSPEKTORIMA POZLILO: Silovali i kasapili žrtve, pa se smijali!

Autor Jovana Raičević Izvor Informer.rs

Najnovije fotografije žrtava grupe Veljka Belivuka zgrozile su javnost, a sada se navodi da je to samo mali dio monstruoznosti koje su se dešavale unutar ove kriminalne organizacije.

Izvor: TV Pnik/Printscreen

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, njegova desna ruka Marko Miljković i član njihove grupe koji je nedavno došao u žižu javnosti zbog slike na kojoj se smije dok drži čovjeka kojeg su mučili, Srđan Lalić, i ostali pripadnici pohapšenog mafijaškog klana, sumnjiče se da su zvjerski ubijali i mučili svoje žrtve, a tokom i nakon toga sve to snimali i fotografisali.

Policijska istraga došla je do novih detalja ovih monstruoznih zločina, a Tužilaštvu su predati svi ovi dokazi koji su vrlo mučni za gledanje, jer ne samo da su snimali ubistva, već navodno i kako prije likvidiranja svoje žrtve siluju.

S tim u vezi, mnogi tvrde da su fotografije objavljene u medijima samo djelić onoga što su Belivuk i njegova grupa radili.

"Fotografije na kojima se vide Belivuk i Lalić kako se uz osmjeh spremaju da zakolju žrtvu, zatim obezglavljena i osakaćena tijela, to je samo dio, i to jako mali dio, onoga što su oni radili, a o čemu policija sada ima neoborive, materijalne dokaze. Policija je do sada sakupila fotografije i snimke koji direktno dokazuju mučenja, sakaćenja i ubistva više od deset ljudi. U ovom trenutku istražitelji posjeduju više od 100 fotografija i na desetine snimaka na kojima se jasno vidi da su ove zvijeri bukvalno uživale u mučenju i ubijanju ljudi", rekao je izvor za "Informer" i opisao jedan posebno uznemirujući snimak:

"Na jednom od snimaka se jasno čuje kako oni vezanoj i pretučenoj žrtvi doslovce govore: 'Sad ćemo da te koljemo, sve da snimimo i pošaljemo ti mami! Mama, vidi, koljemo ti sina!' Na drugim video zapisima vidi se kako svoje žrtve siluju sjekirom, drškom metle i šipkom! Vjerujte, to je toliko grozomorno da je čak nekim od najiskusnijih inspektora, ljudima koji su svašta vidjeli i doživjeli, istog momenta pozlilo."

Pogledajte fotografije koje su nedavno otkrivene, UPOZORAVAMO DA SLIJEDI UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Podsjetimo, Veljko Belivuk, Marko Miljković i ostali članovi njihove kriminalne grupe nalaze se u pritvoru od 4. februara ove godine nakon što su osumnjičeni za najteža krivična djela - ubistva, otmice, pljačke i iznude.

Već mjesecima se otkrivaju novi gnusni zločini u vidu mučenja i ubistava, koja su se, kako se sumnja, najviše odvijala u Veljinoj skrivenoj vikendici u Ritopeku gdje je policija i pronašla mnogobrojne dokaze - između ostalog i mašinu za mljevenje mesa za koju vjeruju da je bila način na koji su se ratosiljali tijela i dokaza.

Navodno, u kući u Ritopeku je ubijeno najmanje četvoro, a sumnja se i da ima još žrtava jer se petnaestak osoba vodi kao nestalo a dovode se u vezi sa Belivukom i njegovim saradnicima. Za sada je nezvanično potvrđen samo jedan identitet likvidiranog u ovoj kući - radi se o Milanu Ljepoji koji je namamljen da dođe na ovu lokaciju, a potom je ubijen.