Region

EVO KO JE VELJIN KOLJAČ SA JEZIVE FOTOGRAFIJE: Kompjuterski stručnjak se dovodi u vezu sa 3 surove likvidacije

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Nekoliko stravičnih fotografija mučenja i raskomadanih tijela koje su zgrozile region dospjele su u javnost u nedjelju veče.

Izvor: TV Pink/Printsccreen

Na jednoj od njih je i Srđan Lalić (36), koji iskežen pozira pored iskasapljene i krvave žrtve. On je pripadnik klana Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja koji je u zatvoru od februara ove godine.

Navodno, Lalić je kompjuterski stručnjak, a bio je zadužen za nabavljanje i održavanje telefona sa aplikacijom za šifrovanu komunikaciju, preko kojih su članovi klana razmjenjivali jezive slike. On je prije nego što se priključio kriminalnom klanu, navodno radio kao IT stručnjak.

Lalić se dovodi u vezu sa najmanje tri surove likvidacije. Na fotografiji koja je u nedjelju prikazana na TV Pink vide se on i Belivuk kako sa širokim osmjehom i crnim hirurškim rukavicama poziraju pred još uvijek živog, ali vezanog i mučenog mladića, kog su kasnije ubili.

"Lalić je uhapšen 4. februara. U početku se sumnjalo da je njegova uloga bila samo da obezbjeđuje telefone sa aplikacijom za šifrovanu komunikaciju, registruje hosting i pere novac, jer je trgovao bitkoinima. Međutim, istražitelji su ostali šokirani kada su shvatili da stručnjak za kompjutere sa zadovoljstvom drži glavu izmučene žrtve", otkriva izvor iz istrage.

Lalić je navodno htio da se predstavi samo kao IT stručnjak, ali su ga istražitelji ipak doveli u vezu sa sa surovim ubistvima Aleksandra Gligorijevića, Lazara Vukićevića i Milana Ljepoje.

Trojica pomenutih žtrava su nestali, a navodno su poslednji put živi viđeni u "kući smrti" u Ritopeku.

U vikendici koju su, kako se sumnja, pripadnici Belivukove grupe koristili za mučenja, a potom i likvidacije otetih, nastale su i fotografije na kojima Lalić i Belivuk poziraju uz muškarca koji je očigledno prethodno zvjerski maltretiran.

"Ovo su Belivuk i Lalić, ovaj čovjek je još živ, ali zaklaće ga, neće ostati živ", rekao je Aleksandar Vulin, dok je u emisiji "Hit tvit" opisivao monstruoznu fotografiju.

UPOZORAVAMO VAS DA SLIJEDE FOTOGRAFIJE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA!