Region

"IDI DO KRAJA, A TO MOŽE DA ZNAČI I ZATVOR": Dijana Hrkalović poslala misterioznu poruku - svi se pitaju KOME je upućena

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Bivša državna sekretarka u MUP-u Srbije, Dijana Hrkalović nije se oglašavala duže vrijeme nakon što se njeno ime dovelo u vezu sa Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, a sada je sve izjavila svojom poslednjom porukom.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Dijana je, naime, u poslednje vrijeme je počela sve više da se oglašava preko društvenih mreža, u i više nego nesvakidašnjem izdanju. Ona je juče proslavila 34. rođendan, a na Instagramu je uz fotografiju na kojoj pozira sa buketom cvijeća, tortom i u žutoj haljini poslala, kako se mnogima čini, misterioznu poruku.

"Ako ćeš da pokušaš, idi do kraja... A to može da znači i zatvor". Ona u poslednje vrijeme često na društvenim mrežama citira američkog pjesnika i pripovjedača Čarlsa Bukovskog. 

Dijana je namjerno ili slučajno baš izabrala određeni dio pjesme Bukovskog:

"Ako ćeš da pokušaš, idi do kraja. U suprotnom, nemoj ni da počinješ. Ako ćeš da pokušaš, idi do kraja. To bi moglo da znači gubljenje djevojaka, žena, rođaka, poslova i možda tvog razuma. Idi do kraja. Moglo bi da znači gladovati tri ili četiri dana. Moglo bi da znači smrzavati se na klupi u parku. Moglo bi da znači zatvor. Moglo bi da znači ruganje, ismijavanje, izolaciju. Izolacija je dar. Sve ostalo je test tvoje izdržljivosti koliko zaista želiš da to uradiš. I uspjećeš..."

U objavu je ubacila i refren pjesme "Girl on Fire" američke pjevačice i kompozitorke Ališe Kiz. Izabrala je sledeći dio:

"And she's not backing down... This girl is on fire! She's walking on fire..." "I ona neće odustati... Ova djevojka je živa vatra! Ona hoda po vatri..."

Hrkalović se potom zahvalila svima na podršci i kako je rekla "svemu što su učinili za nju". Ubrzo joj se obratio jedan pratilac koji se predstavio kao navijač Partizana, a koji koristi sliku Velje Nevolje kao profilnu fotografiju.

"Diksi izgrmjeli smo sinoć u Novom Sadu kako dolikuje najjačoj tribini na svijetu, ljubim te", napisao je.

Da podsjetimo, Belivuk je u pritvoru pod sumnjom da je upravljao kriminalnim klanom koji se bavio švercom droge i svirepim likvidacijama svih koji bi mu u tom poslu zasmetali. Žrtve su odvođene u kuću strave u Ritopeku gdje su satima mučene i kasapljene, a zatim ubijane.

Hrkalovićeva je tada saslušana u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, a prema nezvaničnim navodima, ispitivana je zbog navodne povezanosti sa nedavno uhapšenim Veljkom Belivukom i Darkom Elezom koji se sumnjiči za više krivičnih djela na teritoriji Bosne i Hercegovine.