Region

KO JE JOVAN TEODOSIĆ PRIJAVLJEN ZA POKUŠAJ SILOVANJA: Godinama je igrao košarku, pa odustao od profesionalne karijere

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Brat poznatog košarkaša Miloša Teodosića optužen je zbog pokušaja silovanja radnice hotela koji je u njegovom vlasništvu.

Izvor: MN Press

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje u pokušaju, danas je Višem javnom tužilaštvu u Valjevu podnijeta krivična prijava protiv direktora hotela "Crni vrh" Jovana Teodosića (36), inače rođenog brata poznatog košarkaša Miloša Teodosića, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Brat kapitena reprezetnacije Srbije Miloša, imao je drugačiji put. Za razliku od brata, Jovan Teodosić odlučio je da napusti košarku. 

 Jovan je igrao je za nekoliko domaćih klubova, kao i za grčkog drugoligaša Egalea, ali je na kraju ipak riješio da stavi tačku na profesionalnu karijeru. On je prije godinu dana izabran za predsjednika Upravnog odbora Metalca, a redovno provodi vremena na utakmicama i često sa tribina prati brata Miloša.

On se sada našao u centru navodnog skandala jer je krivičnu prijavu protiv njega podnijela bivša radnica hotela I. R. (43), koja tvrdi da ju je Jovan Teodosić napastvovao 4. decembra 2019. godine u njenoj spavaćoj sobi, tokom probnog rada, pred otvaranje hotela.