Region

PRONAĐENI OSTACI ŽRTAVA VELJE NEVOLJE: Danas ih rodbina identifikuje sa fotografija, Milena Ljepoja izašla uplakana!

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir.rs

Porodice pokojnih Lazara Vukićevića, Aleksandra Gligorijevića i još jednog mladića koji se vode kao nestali, saslušane su danas u sklopu istrage koja se vodi protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, piše Kurir.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić/MONDO/Stefan Stojanović

Među rodbinom je Milena Ljepoja, sestra Pink Pantera iz Niša Milana Ljepoje, koji je nestao u decembru prošle godine. Za njegovo ubistvo odmah posle hapšenja u februaru, osumnjičena je grupa Veljka Belivuka, navodi Kurir.

Milena Ljepoja je za Kurir izjavila da je, posto je tražila status oštećene, dobila status oštećene i da je u tužilastvu bila kako bi se upoznala sa predmetom koji ima vise hiljada strana.

 Podsjetimo, Tužilaštvo za organizovani kriminal je prije nekoliko dana proširilo istragu, pošto su, kako je Kurir ranije pisao, u kući strave u Ritopeku pronađeni njihovi DNK tragovi.

- Osim DNK tragova žrtava, u kući u Ritopeku su pronađeni i djelovi garderobe, a u telefonima osumnjičenih su otkrivene i fotografije žrtava ovog klana. Neki od ubijenih su već identifikovani na njima, dok se još ne zna ko su osobe sa nekih fotografija. Istražitelji se nadaju da bi porodice žrtava danas mogle da im pomognu da se konačno otkrije identitet - kaže izvor Kurira.