Region

POJAVIO SE SNIMAK! EKIPA VELJE NEVOLJE NAPALA KIMIJA NASRED ULICE: Pogledajte tuču navijača Partizana u Beogradu(VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Pripadnici navijačke grupe "Principi", koja se vezuje za Veljka Belivuka, napali su u centru grada Miloša Radosavljevića Kimija, jednog od nekadašnjih vođa Partizanovih navijača iz frakcije "Alkatraz", kojeg je Belivuk istisnuo sa stadiona.

Izvor: Twitter/screenshot/Vatrogasac9

Miloš Radisavljević Kimi, nekadašnji vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz, koji je u sukobu sa grupom Principi koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković, napadnut je danas u centru Beograda.

Radisavljević je sjedio sa nekoliko mladića u jednom kafiću na Dorćolu, kada je njihovom stolu prišlo nekoliko momaka, za koje se vjeruje da su bliski Principima, piše Kurir.

Došlo je do sukoba i tuče u kojoj, prema prvim informacijama nije učestvovao Radisavljević. Poletjele su čak i stolice u bašti lokala. Odmah je pozvana policija, ali su nepoznati muškarci koji su prišli stolu uspjeli da pobjegnu prije dolaska patrole - otkriva izvor Kurira i dodaje da u tuči ima i povrijeđenih.

"Policija je odmah uzela snimke sa sigurnosnih kamera, kako bi se utvrdio identitet svih koji su učestvovali u obračunu u centru Beograda ", dodaje izvor.

Rat vođa navijača otpočeo je kada je Kimi pokušao da osvoji južnu tribinu na "vječitom derbiju" na jesen 2017. Taj pokušaj je bio na ivici uspjeha, ali pošto su Kimijevi ljudi sa strane bili skroz nepoznati na tribini, ostatak grupa je pomislio da su ih napali navijači Crvene zvezde i onda se obrušio na njih. Taj obračun je bio izuzetno brutalan i krvav, a na kraju je Kimijeva grupa istjerana sa tribine, skinuta do gole kože, sa opekotinama od baklji.

Podsjetimo, uhapšeni vođa navijačke grupe „Principi“, Veljko Belivuk, pao je u velikoj akciji MUP i BIA početkom februara ove godine. Inače, Belivuk je godinama unazad bio u lošim odnosima sa Milošem Radisavljevićem Kimijem, koji je svojevremeno bio vođa starog „Alkatraza“, navijačke frakcije Partizana koja je ranije predstavljala strah i trepet na jugu.