Region

EVO KO JE BAHATI ADAKTAR KOJI SREĐUJE HRKALOVIĆEVU: Divlja u kolima dok pije ŠAMPANJAC i parkira na mjestu za INVALIDE!

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Bivša državna sekretarka MUP Srbije, Dijana Hrkalović izašla je iz ilegale nakon dužeg perioda, odnosno otkako se njeno ime dovodilo u vezu sa uhapšenim Veljkom Belivukom Veljom Nevoljom i Darkom Elezom.

Izvor: Kurir

Ona je posetila jedan kozmetički salon, a na Instagramu je objavljen snimak dok joj Adam Adaktar radi obrve.

- Ko je to meni danas došao? Mislim da svi znate ko je Dijana Hrkalović. Moja društvena obaveza je da vam pokažem koliko je ona prelijepa, s obzirom da, ako ste gledali naslovne strane, nije baš bilo tako - rekao je Adaktar, smatrajući da je to najveći Hrkalovićkin problem u životu.

Inače, Adaktar je popularan među estradom i gotovo da nema pjevačice koja nije radila obrve kod njega. Rodom je iz Čačka, a prije nekoliko godina je pokrenuo biznis u Beogradu kada je promijenio ime kako bi bilo što "zvučnije".


Iako poznat po obrvama "adaktarkama", poznatiji je po svojoj bahatosti i nekulturi koju propagira svakodnevno. Prije pet mjeseci, u jeku korone organizovao je rođendansku žurku u jednom restoranu, na kojoj je bilo više od 50 gostiju, u sred zabrane okupljanja, a ostali su tamo i posle 20 časova.



Neposredno pred žurku, Čačanin se snimao za Instagram i to dok vozi i u isto vrijeme ispija šampanjac direktno iz flaše.

Pored toga, njegova bahatost se ogleda i po tome što ugrožava svoju, ali i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju, jer osim što snima dok vozi, ne vezuje ni sebe, a i ni svoje dijete. Nedavno je izazvao bijes javnosti kada je sina od nepunih godinu dana vozio na suvozačevom mjestu.

Izvor: Tviter

Najviše osuda dobio je kada je u jednom tržnom centru parkirao automobil na mjestu rezervisanom za invalide jer je bilo najbliže ulazu. Ova slika je tada obišla društvene mreže, a mnogi su se pitali da li ovog čovjeka neko štiti. Upravo zbog poznanstva sa Dijanom mnogi su se zapitali da li je to razlog njegovog opuštenog i bahatog ponašanja.

Podsjetimo, Hrkalovićeva je dovođenau vezu sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka, osumnjičenom za najteža krivična djela, kao i aferom prisluškivanja predsjednika Aleksandra Vučića i njegove porodice.