Region

ESTETSKI KASAPIN PUŠTEN IZ PRITVORA: Sa majkom unakazio na desetine žena, posle 30 dana ponovo na slobodi

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sava Knežević i njegova majka pušteni su na slobodu nakon 30 dana pritvora, a sumnjiče se da su zbog lažnog predstavljanja osakatili na desetine žrtava.

Izvor: ATA Images

Lažni hirurg Sava Knežević (23) iz Batajnice i njegova majka cvjećarka Danijela (49) uhapšeni su zbog nadriljekarstva. Sava je osumnjičen da je osakatio na desetine ljudi predstavljajući se kao plastični hirurg, a njegova majka za saizvršilaštvo u tom djelu, jer je radila kao medicinska sestra u "divljoj" klinici na Terazijama.

Sava i njegova majka su nakon 30 dana dana pritvora u petak pušteni iz pritvora.

"Rješenjem sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, prema okrivljenom Savi Kneževiću i okrivljenoj Knežević Danijeli ukinut je pritvor i određena je mjera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svjedocima na udaljenosti manjoj od 100 metara, kao i obaveza da se okrivljeni javljaju nadležnoj policijskoj stanici svakih 15 dana",  naveo je izvor iz Suda.

 Oni su uhapšeni 24. maja nakon mjesec dana skrivanja, a sjutradan su saslušani u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Tada im je sudija na predlog tužioca odredio pritvor od 30 dana kako ne bi ometali postupak i uticali na svjedoke.

Savi i njegovoj majci prijeti do 10 godina zatvora jer su se lažno predstavljali i time ugrozili zdravlje većem broju ljudi.

Tagovi