Region

POGLEDAJTE HAPŠENJE MANIJAKA SA VOŽDOVCA: Nogom šutnuo djevojku, ona od siline udara pala na asfalt (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Snimak nasilja u beogradskom naselju Voždovac, na kojem muškarac nogom udara djevojku, osvanuo je na društvenim mrežama, a brzom intervencijom policije on je identifikovan i priveden.

Hapšenje nasilnika s Voždovca
Izvor: YouTube/MUP Republike Srbije

MUP Srbije je objavio snimak hapšenja mladića A. K. (24) koji je priveden pošto se na društvenim mrežama pojavio video snimak kako udara djevojku na Voždovcu, koji je navodno nastao 11. juna. Muškarac se nakon toga samo okrenuo i otišao svojim kolima, ostavljajući je da leži na ulici.

Nakon što se snimak nasilja pojavio na društvenim mrežama, policija je brzo reagovala i identifikovala osumnjičenoh, koji je potom uhapšen u saradnji sa interventnom policijom.

Policijski inspektori sa Voždovca su identifikovali nasilnika koji je uhapšen u saradnji sa Interventnom jedinicom.

 Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas da ni jedan vid nasilja u Srbiji neće biti tolerisan, a posebno ne onaj prema ženama i djeci.

"U Srbiji nasilje nije dozvoljeno i kao što vidite, svaki ološ koji reši da tuče ženu ili dete biće uhapšen i kažnjen. Pozivam žrtve nasilja da nasilnike odmah prijave policiji, ali i građane ukoliko vide ili primjete da se nasilje dešava prvo obavijeste policiju. Imajte povjerenje u svoju policiju, mi smo vam adresa, nasilnike dajte nama", poručio je Vulin.

Pogledajte kako je uhapšen:

Hapšenje nasilnika s Voždovca (INFO)
Izvor: YouTube/MUP Republike Srbije