Region

NOVOPAZARAC JE BIO META, OSTALI KOLATERALNA ŠTETA? Njemački mediji tvrde da je ovo uzrok žestoke pucnjave u Berlinu!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

S više od 27 metaka izrešetana su tri muškarca ispred jednog ugostiteljskog objekta u Berlinu.

Izvor: YouTube/Printscreen/Welt

Novopazarac A. B. (35) zvani Macan ranjen je sinoć u Berlinu kada je na njega i još dvojicu muškaraca ispaljeno najmanje 27 hitaca.

Prema pisanjima njemačkih medija, pucnjava se desila u Milerštrase, ispred šiša-bara u kojem su sjedjeli Novopazarac i još nekoliko muškaraca, kako se pretpostavlja, poreklom iz naših krajeva. Kako beogradski mediji saznaju, upravo je Novopazarac bio meta.

"Sumnja se da su napadači ciljali baš Macana, a da su njegovi drugovi bili kolateralna šteta. Jedan od ranjenih muškaraca pre nekoliko dana je otputovao za Njemačku iz Novog Pazara", kaže izvor iz Novog Pazara, prenosi Pink.rs.

Prema nezvaničnim saznanjima, Bejtović je povremeno živio u Berlinu, ali nije poznato kojim poslovima se bavio.

A. B. je tokom pucnjave pogođen sa više hitaca u grudi, moguće čak 7 - 8, a dok su srpski mediji preneli da nezvanična saznanja da je podlegao povredama u bolnici, njemački mediji navode da su sva tri muškarca "teško ranjena", i još uvijek svi živi. Stepen povreda i zdravstveno stanje ostalih povređenih još uvek nisu poznati.

Policija je nakon pucnjave blokirala ulicu i u toku je potraga za osobom ili više njih koji su pucali. Portparol tužilaštva kratko je rekao nemačkim medijima da motivi napada nisu poznati, a njemački mediji prenose da je potencijalno u pitanju "spor dvije velike libanske porodice", ali više detalja za sada nije poznato.

Pucnjava u Berlinu
Izvor: Youtube/Welt