Novi detalji romanse

KAKO SE HRKALOVIĆKA OSVETILA JOVIČIĆU JER SE OŽENIO: Mislio je da je mukama došao kraj, a onda mu je stigao OVAJ POKLON

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir.rs

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP-u Srbije, navodno je toliko bila bijesna što se njen bivši dečko Aleksandar Jovičić, nedavno uhapšeni predsjednik Opštine Palilula, oženio da mu je kao poklon poslala pripadnike SBPOK, prenose beogradski mediji.

Izvor: Kurir/ Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Shutterstock

Jovičić se 2014. godine oženio i Hrkalovićka je to prihvatila. Međutim, kada je pomislio je da je njegovim mukama konačno došao kraj, Hrkalovićeva je navodno tek počinjala svođenje računa sa bivšim dragim, navodi Kurir.

- Dijana je napredovala na ljestvici i jačala svoje veze u policiji. Brzo je njeno ime postalo ono koje se izgovara šapatom jer su je sve svi plašili. Imenovana je 2017. za državnu sekretarku u MUP Srbije i riješila je da je došao trenutak da bivšem dečku servira osvetu koju neće zaboraviti - navode izvori i dodaju da je tada Jovičiću poslala pripadnike SBPOK-a u Opštinu Palilula.

- Oni su u opštini bili par mjeseci, pregledali su papire. Jovičić je znao da joj ne može ništa jer je previše jaka - zaključuje sagovornik lista.

Podsjetimo, Aleksandar Jovičić je početkom juna uhapšen zbog sumnje da je uticao na odgovorno lice za inspekcijske poslove u Opštini Palilula, da dalje utiče na građevinske inspektore da zloupotrebom položaja omoguće izgradnju objekata bez građevinske dozvole, kao i da je od investitora za navedene objekte protivpravno prisvojio više od 250.000 eura, piše Kurir.

Hrkalovićeva, koja se u više navrata dovodila u vezu sa mafijom, otpuštena je iz policije, zaključuje Kurir.