Region

OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE OTAC ŠUTIRAO SINA: Tukao ga na proslavi mature, a zbog ovoga mu je "pao mrak na oči"!

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Otac je uhapšen i čeka se odluka o pritvoru.

Izvor: Adra Media Tv/Printscreen

Sve je šokirao video snimak oca jednog jednog sedmaka, B. L. (49),  u školskom dvorištu u Doljevcu, koji krvnički šutirao svog sina na maturskom slavlju u školskom dvorištu jer ga je slagao.

Video snimak na kom se vidi stravično batinjanje obišlo je Srbiju, a kako se nezvanično saznaje, razlog je - dečja laž.

"Dečak se čuo sa ocem, rekao da ima časove. Slagao ga je da ima informatiku i prezentaciju. Ipak, kako je to malo mesto, neko je ocu javio da je njegov sin sa maturantima zbog čega se uputio u školsko dvorište u kom se to odvijalo. Kada je video sina kako drži baklju, pao mu je mrak na oči i počeo je da ga bije i šutira", rekao je izvor za "Kurir".

Incident se dogodio na školskom igralištu, a žrtva je učenik sedmog razreda koji se pridružio proslavi maturanata. Njega je otac izvukao iz grupe malih maturanata koji su samoinicijativno organizovali svoju proslavu i naočigled sve dece oborio svog sina na zemlju, pa iz sve snage krenuo da ga šutira. Jedna nastavnica je na kraju uspela da odvoji oca od sina i spreči dalje nasilje.

Prema poslednjim informacijama, otac koji je šutirao sina u školskom dvorištu osnovne škole saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu i dat je predlog sudu da mu se odredi pritvor do 30 dana. Istovremeno, njemu su određene i mere predviđene Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici - udaljenje iz porodičnog doma i zabrana prilaska žrtvi nasilja u porodici.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt