Region

SPREMA SE KRVAVI OBRAČUN ZA JUG? Velja daje instrukcije iz zatvora? Njegovi vojnici uputili jezive prijetnje Kimiju!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Situacija na tribinama sve napetija.

Izvor: MN Press/Kurir/Zorana Jevtić

Borba među klanovima u redovima Partizovih navijača ne jenjava. Netrpeljivost između pojedinih grupa navodno dostiže vrhunac, a samo je pitanje dana kada bi grupa pritvorenog Velje Nevolje mogla da padne sa trona navijača južne tribine FK Partizan.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, može se vidjeti da su sukobi sve izraženiji i da su eskalirali poslednjih dana. Pripadnici "Principa" ne libe se da javno prijete, a "vojnici" Veljka Belivuka gnusne uvrede pretežno šalju na račun nekadašnjeg vođe Partizanovog juga Milošu Radisavljeviću Kimiju.

"Znate, od kako je Belivuk uhapšen, njegova vojska koja je još uvijek na ulici dobila je striktno naređenje da ne prepusti južnu tribinu konkurenciji. Ako samo bacite pogled na to šta se piše po društvenim mrežama, vidjećete da je situacija na Partizanovom jugu krajnje napeta i da je pitanje trenutka kada bi sukobi mogli da eskaliraju. A, onda ne želim ni da mislim šta bi sve moglo da se događa po ulicama Beograda" kaže dobro obaviješten izvor ističući da se sve objave i sva dešavanja među njima prate i operativno.

Sukobi među klanovima navijača na početku nisu bili javni i toliko jasni, ali po objavama na društvenim mrežama možemo da vidimo da se situacija u poslednje vrijeme drastično promijenila.

Tako je na društvenoj mreži Instagram nedavno osvanula prijetnja koju su pripadnici Belivukove navijačke grupe uputili Kimiju.

Izvor: Instagram/printscreen

"Sultan od Ruleta! Jedan od najgorih licemjera koji su kročili na jug ikada. Kockar, Hrvat, koristoljubiv, jedina pohvalna stvar koju možemo reći a za koju dodoše on nije zaslužan je da mu je otac bio veliki navijač Partizana. Da budemo iskreni to će u vodu pasti zbog ovog pacova koji je u stanju da zbog para proda i brata", stoji u jednoj od prijetnji koje su mu upućene.

Ubzo nakon te, osvanula je još jedna provokacija, uz ilustraciju iz jednog animiranog filma, na kojoj se nalaze preplašene životinje.

"Jumari pfk! Ovako izgledaju pripadnici grupe Kićina 'braća' kad naiđu na bilo kog Principa ili pripadnika južne tribine. Da ne bude zabune, ovo veliko debelo na slici nije medved nego velika pacovčina. Ovako je bilo na Banovom Brdu, ovako će biti i na novoj sledećoj tekmi na kojoj se pojavi", uputili su Kimiju i njegovoj ekipi.

Izvor: Instagram/printscreen

Da podsjetimo, nedavno su osvanule informacije iz istrage o mučenju pripadnika grupe koji je Nevolji bio kriv pošto se pročulo da je navodno prebjegao u navijačku grupu okupljenu oko Kimija Radisavljevića.