Region

KRENULI DA BERU JAGODE, PA POGINULI: Stravična nesreća kod Loznice - vozač nije stao na znak STOP (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći jutros su poginule četiri osobe, dvije su teško povrijeđene, a jedna je zadobila lakše tjelesne povrede.

Izvor: pink tv / screenshot

Nesreća se dogodila na putnom pravcu Zavlaka-Tekeriš oko 6.30 časova, a sudarili su se kombi lozničkih registarskih oznaka koji je prevozio sezonske radnike, berače jagoda, i kamion novosadskih tablica. Na licu mjesta su poginule četiri osobe dok su povrijeđeni prebačeni u lozničku Opštu bolnicu.

Prema riječima portparola lozničke bolnice Dragane Mitrović u ovu ustanovu su primljene tri osobe, dvije sa teškim tjelesnim povredama od kojih jedna sa povredama unutrašnjih organa, jedna ima povrede grudnog koša dok je treća smještena na Odjeljenje ortopedije.

Zbog udesa je došlo do obustavljanja saobraćaja na ovoj dionici i on je bio preusmjeravan na alternativne putne pravce. O silini udarca svjedoči potpuno uništen prednji dio kombija u kome su se nalazili sezonski radnici, a prema prvim saznanjima kombi je sa sporednog puta, obilježenog saobraćajnim znakom stop, želio da se uključi na glavni put kada je došlo do sudara sa terenim kamionom koji je iz pravca Šapca stigao u Tekeriš.

U 11 časova je završen uviđaj koji uz vještačenja treba da razjasni sve detalje ove stravične saobraćajne nesreće.