Region

OVO JE POZADINA INCIDENTA, ČEDA SJEDIO SA VOĐOM NAVIJAČA? Izbila odjednom svađa, pa letjele stolice i kamenje!

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir

Gosti pokušali da ih razdvoje, a onda je došla policija.

Izvor: Adria media group/ Dado Đilas

Čedomir Jovanović, lider LDP-a prije incidenta koji se desio sinoć u restoranu brze hrane, navodno je sjedio u obližnjem lokalu sa navijačem Urošem Avramovićem, jednim od vođa navijačke grupe Hijena, saznaje "Kurir". Avramović je poznat policiji i hapšen je zbog različitih krivičnih dijela.

Prema operativnim podacima iz istrage, oni su u društvu još jednog muškarca sjedili u kafiću, pre nego što je između njih izbila svađa!

"Izbila je svađa, Jovanović je u kafiću potegao stolicu i gađao ih. Umiješali su se i gosti, koji su pokušali da ih razdvoje. Lider LDP-a je tada izletio iz tog kafića i ciglom gađao izlog restorana brze hrane, u kom uopšte nisu bili prethodno", otkriva očevidac incidenta šta se dogodilo prethodne večeri.

Kako navodi, Jovanović se ni tada nije smirio, već je vrijeđao patrolu policije koja je brzo stigla na lice mjesta, po pozivu građana.

"Psovao je, vrijeđao i šutirao automobil. Kada je odveden u stanicu, odmah je pristao na test na drogu koji je pokazao da nije konzumirao narkotike, ali je alko test utvrdio da u krvi u tom trenutku ima preko 1,5 promila, što znači da je u trenutku incidenta imao preko dva promila alkohola", otkriva izvor.

Prema njegovim riječima, prikupljanje dokaza i informacija još uvek je u toku i kada bude završeno, znače se da li će protiv Jovanovića biti podnijeta krivična prijava i za koje krivično dijelo.