Region

KO JE UHAPŠENA NADRILJEKARKA OLGICA: Dobila nagradu "Najuspješnija žena 21. vijeka", držala seminare za 2.000€!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Održavala je razne edukacije u Srbiji i regionu.

Izvor: Instagram/Screenshot/olgicamarkanovic

Olgica M. vlasnica "medicinsko-estetskog centra Tayas” u Beogradu, uhapšena je juče na granici Srbije i Hrvatske, nakon prijave da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike, čime je izazvala tjelesne povrede i narušeno zdravlje njenih pacijenata.

Zanimljiva je činjenica da je Olgica M. 2019. godine osvojila priznanje "Najuspješnija žena 21. vijeka", a samo dvije godine kasnije privedena je zbog nadriljekarstva.

Ona je tada dobila nagradu ispred udruženja Centra za kozmetologiju, fizioterapiju i medeoterapiju iz Banjaluke, koje je, kako je navedeno, registrovano na nivou države. U okviru Centra bavilo se edukacijama iz navedene tri oblasti, sa više hiljada polaznika i uspjehom kako na regionalnom, tako i na svjetskom nivou. Olgica je tada, kao predsjednica Centra primila nagradu, a tom prilikom je rečeno je da je njena formula za uspjeh da ne treba ići, već rasti kroz život. 

Osumnjičena je na svom Instagram profilu tada objavila fotografije sa nagradom u rukama uz navode da je i na privatnom i poslovnom planu mnogo napredovala i osvojila.

Ona je pored naloga na Instagramu, često dijelila objave i na Fejsbuku, gdje su mogle da se vide fotografije, snimci, ali i prepiske sa navodno zadovoljnim klijentima kojima je radila estetske zahvate. Međutim, nedavno su osvanule i poruke u kojima je ucenjivala žene koje je unakazila svojim tretmanima.

Olgica je često gostovala u zemlji i inostranstvu kao edukator na raznim seminarima, tako se može vidjeti da je ona jednom prilikom organizovala edukaciju u jednom od poznatih hotela u Beogradu, za koju je uzimala po 2.000 eura polaznika.

Ona je tada polaznicima nakon edukacije davala unikatne, patentirane oklagije visoke vrijednosti, video materijal, podršku edukatora iz Centra, marketing na njenim stanicama i međunarodno priznati sertifikat, Madero Edukativnog Centra.

Da podsjetimo, Olgici je po nalogu dežurnog zamjenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršila krivično djelo - teško djelo protiv zdravlja ljudi, nadriljekarstvo i nadriapotekarstvo i neovlašćeno bavljenje određenom djelatnošću.

Tagovi