Region

U KOFERU U SKADARLIJI BILE STVARI UBIJENOG AMERIKANCA: Američki državljanin bio prijavljen kao nestao pre nekoliko dana!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Novi detalji jezivog ubistva u Beogradu.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Beogradski mediji preneli su danas da je ubijeni američki državljanin u jednoj udžerici u ulici Veljka Dugoševića na Zvezdari bio prijavljen kao nestao 1. maja. Mediji su naveli da se radi o Gavinu Glimu, za čije ubistvo su osumnjičene tri osobe koje je ranije danas uhapsila beogradska policija.

Dok se večeras u centru Beograda, Skadarliji, odigravala prava drama kada su policajci pronašli sumnjivi kofer, policajci su navodno pokazivali sliku ubijenog Amerikanca ljudima koji su se tu nalazili. Policijski službenici su otišli kada nisu pronašli ništa sumnjivo, a prema nezvaničnim informacijama pojedinih beogradskih portala, pronađene su stvari za koje se sumnja da su pripadale ubijenom Gavinu.

Amerikanac je navodno ubijen najverovatnije iz koristoljublja, a njegovom ubistvu u beogradskom naselju Zvezdara u noći između 3. i 4. maja je prethodila svađa. On je ubijen zbog 2.500 dinara, koliko su nakon zločina uzele tri osobe osumnjičene za ovo brutalno ubistvo.

Kako su mediji ranije preneli, ubijeni je u Beogradu bio još od decembra prošle godine, kada je živeo zajedno sa jednom Srpkinjom. Među uhapšenima za sumnju da su na smrt pretukli američkog državljanina je i jedna žena.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su Đ. V. (1964), R. B. (1986) i M. J. (1983) zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo nad 54-godišnjim američkim državljaninom.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Tagovi