Region

KRVAVI DOKAZI OTKRILI JEZIVE SUDBINE ŽRTAVA U RITOPEKU: Nađena "radna odijela" kasapina i alati za drobljenje kostiju!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Veljko Belivuk (35), zvani Velja Nevolja, i članovi njegove ekipe navodno su kostistili gumene kombinezone i čizme dok su kasapili svoje žrtve.

Izvor: Kurir/Ana Paunković/MONDO/Stefan Stojanović

Prema najnovijim navodima, krvavi kombinezoni pronađeni su u četvrtak u tajnom bunkeru u "štek" kući Veljka Belivuka u Ritopeku, gdje je najmanje petoro ljudi svirepo ubijeno i samljeveno u mašinama za mljevenje mesa.

U bunkeru su nađeni i čekići kojima su drobljene lobanje i krupnije kosti, koje su potom najvjerovatnije zakopavane u zemlju pored poljskog WC-a. Dobro obaviješten izor otkriva da su inspektori bili šokirani kad su vidjeli šta je sve bilo sakriveno u tajnom bunkeru u "kući strave" u Ritopeku.

Prema riječima izvora, Belivuk i ekipa su, dok su komadali leševe, koristili gumene kombinezone i čizme, a po podu i zidovima bunkera bili su zalijepljeni najloni.

"Koristili su veće čekiće kojim su razbijali i drobili lobanje i krupnije kosti, jer nisu mogle da stanu u mašinu za mljevenje mesa. Nakon što su odijela, alat za mučenje i mašine za mljevenje mesa odnijeti na vještačenje, forenzičari su poskidali sav parket i pločice iz garaže i tajnog bunkera u kući, kako bi eventualno pronašli biološke tragove žrtava", rekao je izvor.

On dodaje da je u kući u Ritopeku pronađeno i nekoliko djelova garderobe, koji najvjerovatnije pripadaju žrtvama.

Tokom pretrage placa na kom se nalazi "kuća strave" u Ritopeku, pored poljskog WC-a otkrivena je svježe raskopana zemlja, u kojoj su nađeni djelići kostiju. Sumnja se da su Veljko Belivuk i ekipa tu zakopavali izdrobljene kosti koje nije mogla da samelje mašina za mljevenje mesa. Djelovi kostiju su poslati na vještačenje, kako bi se utvrdilo kome pripadaju.