Region

IMAM 3 UNUKE, PUCAO BIH U OKO ONOME KO RADI TO ZA ŠTA MENE OPTUŽUJU: Palma uživo o optužbama za podvođenje!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Dragan Marković Palma govorio je večeras o optužbama na njegov račun da je navodno podvodio maloljetnice.

Izvor: Pink/screenshot

Predsjednik Jedinstvene Srbije i poslanik u Skupštini Srbije, Dragan Marković Palma, rekao je večeras u emisiji "Hit tvit" na TV Pink da je poslednjih dana dobio veću podršku nego kada je, kako kaže, postao gradonačelnik Jagodine. Palma je u žiži javnosti nakon što je u javnosti odjeknula vijest u kojoj se optužuje da je navodno podvodio maloljetnice.

"Ne mogu da budem veseo, ako me neko svaki dan napada", rekao je Palma na početku emisije.

"Na toj lokaciji dođe po 5-6 hiljada ljudi i bilo je večera. Svi su bili, neću da pominjem imena, ne postoji političar koji nije dolazio", rekao je Palma i demantovao da je bilo podvođenja maloljetnica.

"Ja imam tri unuke. Ja bih pucao u oko da je neko to radio mojim unukama", rekao je Palma i dodao da je cilj ovakvih optužbi da se navodno uruši, kako tvrdi, termin "domaćinski" jer je on, kako kaže, domaćinski čovjek.

Podsjetimo, Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet zbog navoda da je Dragan Marković podvodio maloljetnice. U toku je prikupljanje potrebnih obavještenja u okviru predistražnog postupka, a Palma je ranije demantovao da su maloljetne osobe bile u objektima koji se spominju u ovim navodima i cijelu priču nazvao izmišljenom.

U javnosti je odjeknula ispovijest muškarca iz Jagodine, koji navodi da je radio za Markovića i do detalja je opisao šta se navodno događalo u hotelima, na bazenima i prostorijama iznad Televizije "Jagodina".

Neimenovani svjedok je ispričao da su "uvijek u pitanju bile proslave" koje bi se završile u privatnim prostorijama, navodeći i primer jednog jagodinskog kluba u kojem postoji "posebna ljubičasta soba" u kojoj se, prema njegovim riječima, odvijalo podvođenje.