Region

"MA KAKVE ŽURKE I DJECA OD 17, 18 GODINA": Palma pozvao Jurića da kaže ko je moćni političar koji podvodi djevojčice!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma tvrdi da ne postoje nikakvi dokazi protiv njega i poziva one koji ga optužuju da kažu na osnovu čega to rade.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nakon što je Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo predmet povodom navoda da je Dragan Marković Palma podvodio maloljetne djevojčice, političar se oglasio i istakao šta misli o svemu tome.

On se prvobitno dotakao priča o navodnim žurkama kojima su prisustovale i maloljetne djevojčice

"Pazite, sve su izmislili. Kakve žurke, djeca od 17, 18 godina. Vi znate koliko je privrednika došlo u Jagodinu. To nisu žurke to su ručkovi. Sve je laž. Sve to rade ljudi iz opozicije. Danas se prijavilo 320 žena koje će da tuže Mariniku Tepić. Te žene su se same javile. Bila je riječ kao da ja dobijam njihove brojeve, ako su dobre da ih zaposlim, ako nisu, onda ih nezaposlim", rekao je Dragan Marković za TV "Prva".

"Marinika Tepić nije podnijela krivičnu prijavu. Ja sam se sam prijavio i otišao. Ja sam prvi put se sreo i došao u tužilaštvo i neću odustati", rekao je Palma.

"Svakoga dana ću pričati o ovome i boriti se dok se ne dokaže da je sve laž. Smiješno je, ja ću sve dokazati da lažu. Pozivam Igora (Jurića) da izađe i kaže. Ja imam tri unuke, da mi neko to radi sa unukom što optužuju mene, ja bih sam presudio bez suda. Jurić kaže da je u pitanju jedan moćni političar. Ja ga evo pozivam da istupi i kaže javno o kome je riječ", istakao je Palma.

O tvrdnjama da je nudio premijerki Anu Brnabić da bude gošća na "bunga bunga" žurkama i da li je istina da ju je zvao, Dragan Marković je rekao da on i premijerka imaju specifične odnose, da ne može da ospori njen rad, ali da ipak nisu toliko bliski.

"Vrlo je dobro poznato da Ana Brnabić i ja imamo specifične odnose. Njoj ne može niko da ospori kakav rezultat ima. Ako se mi ne slažemo po nečemu, ne možemo da idemo na druženje i da idemo na ručak. Nas dvoje imamo veoma specifične odnose. Mi smo razgovarali nekoliko puta službeno otkad je postavljena na funkciju premijera. Ja mogu da mislim o njoj šta hoću privatno, ali ne mogu da osporim njen rad", rekao je Marković.

Da podsjetimo, Marinika Tepić je nedavno iznijela tvrdnje na račun Markovića, ali i još nekih osoba, za podvođenje žena i djevojčica u Jagodini. Marković je odbacio takve optužbe i naveo da tužilaštvo ne mora da "troši papir za pozive", jer će sam otići da kaže da je Tepić izrekla "užasne laži".