Region

DARKO LAZIĆ O VELJI NEVOLJI: Pjevač odbrusio svima u emisiji, "svega mi je preko glave"!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Oglasio se nakon navoda u medijima.

Izvor: YouTube/Ami G Show, Kurir/Zorana Jevtić

Pjevač Darko Lazić oglasio se povodom natpisa u medijima da je "nestao" jer se krije od Veljka Belivuka i njegove ekipe zbog navodno sporne situacije u vezi sa kupovinom i prodajom jednog automobila, a bilo je i pisanja o tome da mu jedan muškarac blizak Velji Nevolji prijeti. Lazić je odlučio da stavi tačku na ove priče i u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Pjevač je vidno iznerviran cijelom situacijom, rekao:

"Više mi je preko glave novinarskih natpisa, da me toliko više gaze i vrijeđaju. U poslednje vrijeme se non-stop piše oko Belivuka, Velja Nevolja i cijela ta ekipa. To su ljudi koje nikada nisam upoznao, niti znam te momke, niti sam ikakvu saradnju imao sa momcima. Neprijatno mi je što me provlače u novinama. Ja imam veliko poštovanje prema ljudima, iako ih ne znam. Ali, ja sam umjetnik, pjevač, neću da me provlače po glupim kontekstima", istakao je on i dodao:

"Jednostavno, samo ću reći sledeće, ovo važi za sve novinare i redakcije, ubuduće moj tim advokatski je spreman i imaće pune ruke posla ako ne prekinu da pišu lažne natpise o meni. Preko glave mi je svega više, ovo je umiješalo i moju porodicu", zaključio je pjevač.