Region

OGLASILA SE TAMARA GRUJIĆ I OTKRILA ŠTA SE STVARNO DOGODILO: Privedena na Kosovu, policija je uradila ovo!

Autor Draga Ivanović Izvor mondo.rs

Voditeljka se oglasila.

Izvor: YouTube/Printscreen/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Novinarka Tamara Grujić, koja na Kosovu i Metohiji snima epizode za emisiju "S Tamarom u akciji", rekla je danas da je nju i njenu ekipu greškom privela Kosovska policija i istakla da je sada sve u redu i da mogu da nastave sa snimanjem emisije.

"Imali smo manju neprijatnost, ali je važno da je sada sve u redu i da možemo da nastavimo da snimamo naše emisije", rekla je Grujićeva.

Ona je zahvalila svima na podršci i brizi koju su pokazali, kao i Kancelariji Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju. Tamara je nakon prvih navoda da je uhapšena, prvo rekla za domaće medije da to nije istina, ali sada je ipak otkrila da jeste privedena.

Kancelarija za KiM prethodno je objavila da su pripadnici Kosovske policije priveli danas u Vučitrnu novinarku Tamaru Grujić, koja u južnoj srpskoj pokrajini realizuje epizode za emisiju "S Tamarom u akciji", a ona je poslije nekoliko sati puštena na slobodu.

Direktor Kancelarije Petar Petković kazao je da je Grujićevu i članove njenog tima policija nekoliko sati držala u stanici, iako nisu počinili nikakvo krivično djelo, već su snimali nekoliko javnih lokacija za potrebe emisije.

Tagovi