Region

PREMINULA ORGANIZATORKA EMISIJE "KUĆA OD SRCA": Tragedija nakon udesa na Ibarskoj

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Druga povređena osoba, muškarac, životno je ugrožen i ljekari se bore za njegov život

Ilustracija
Izvor: YouTube/JournalStaff

Ženska osoba teže povrijeđena u sudaru na Ibarskoj magistrali preminula je u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu, dok je povrijeđeni muškarac životno ugrožen, a ljekari se bore za njegov život, potvrđeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Kako su naveli, ženska osoba je dovezena u teškom stanju, a preminula je uprkos svim naporima ljekara. Riječ je o organizatorki poznatog serijala, čiji je voditelj Žarko Lazić. Iz bolnice navode i da je muškarac prebačen u operacionu salu.

Kako su ranije prenijeli mediji, dvije osobe teško su povrijeđene u udesu kamiona i kamioneta, koji se dogodio na Ibarskoj magistrali u selu Lađevci kod Kraljeva.

Udes se dogodio pod još nerazjašnjenim okolnostima oko 11.00 časova, a kako se sumnja, do sudara je došlo kada je kamion "skanija", prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naletio na kamionet "fijat" beogradske registracije u kojem se nalazio dio ekipe poznatog televizijskog serijala "Kuća od srca".

Od siline udarca kamionet je odletio u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.