Region

ŠOKANTNA SCENA U CENTRU KRUŠEVCA: Pijan vozio automobil niz stepenice!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Muškarcu su tom prilikom pronašli alkohol u krvi.

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Saobraćajna policija u Kruševcu je juče oko 20.30 časova zatekla bahatog vozača, koji je pod dejstvom alkohola vozio putnički automobil niz stepenice, pored Doma zdravlja "Sloga Medik", kod glavne autobuske stanice u tom gradu.

Kako prenosi Radio-televizija Kruševac, radi se o muškarcu iz okoline tog grada, starom 70 godina, kome su kruševački saobraćajci izmjerili da je u trenutku incidenta imao više od 1,6 promila alkohola u krvi.

Kruševačka policija je muškarca odmah privela na trežnjenje, nakon čega će ga uz prijavu privesti sudiji Prekršajnog suda u Kruševcu.

Inače, sličan saobraćajni incident dogodio se u Kruševcu u blizini glavne autobuske stanice i 30. oktobra prošle godine, kada se D.M. (44) iz okoline tog grada nasilnički ponašao u saobraćaju, tako što je vozio niz pješačku stazu, pored stepenica na raskrsnici Brijanove i Jug Bodanove ulice u Kruševcu.

Tada je samo pravovremenom akcijom kruševačke saobraćajne policije spriječena možda saobraćajna nezgoda sa nepredvidivim posledicama. Prilikom intervencije, utvrđeno je da je taj bahati i nesavjesni vozač imao čak 2,68 promila alkohola u organizmu.