Region

TIJANA AJFON PROGOVORILA O VELJKU BELIVUKU: Otkrila šta su je sve pitali na poligrafu!

Autor Draga Ivanović Izvor mondo.rs

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, otkrila je nove detalje nedavnog privođenja, a pričala je i o poligrafu na kom se našla kako bi dokazala svoju nevinost u slučaju Velje Nevolje.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Kurir/Zorana Jevtić/Instagram/Ticamaksimovic

“Teško mi je, teško da se borim svaki dan sa stvarima koje me sputavaju, ali borim se. Ne dam na sebe i zato sam sada riješila da stavim tačku na sve što se pisalo i pričalo o meni. Jedina sam pristala na poligraf i prošla sam ga, a pitanja nisu bila vezana samo za Belivuka, već za čitavu moju prošlost”, rekla je Tijana Ajfon.

Ona kaže da je imala strah svakodnevno kada uđe u salon, odakle su je priveli na saslušanje.

“Osvrćem se oko sebe misleći da će policija uletjeti svakog trenutka. Ne zbog toga što sam kao nešto loše uradila, već mi je taj strah u kostima jer nije moralo to da se desi u mom salonu pred zapooslenima”, rekla je starleta.

Ona je rekla da je u cijelom tom slučaju čista, kao i da su nju samo mediji osudili.

"Klevete su jako ružne bile, ovaj put su pretjerali. Ja sam zakonski skroz čista, imala sam samo medijskih problema", kazala je Tijana Maksimović.

Upitana kako to da je pozvana na saslušanje u slučaju Veljka Belivuka, Maksimović je rekla da je to zbog "jedne greške iz mladosti", odnosno njenog bivšeg partnera koji se družio s Belivukom.