Region

"JEDNOM ĆU SVJEDOČITI PROTIV DVOJICE" - Nakon Danijelinog priznanja oglasila se Bojana Maljević!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je u Višem tužilaštvu da ju je glumac Branislav Lečić prije nekoliko godina napastvovao dok je sa njim radila na jednom projektu.

Izvor: YouTube/RTV Pink Official/screenshot

Ova vijest izazvala je burne reakcije, a mnoge javne ličnosti su se oglasile povodom ovog slučaja i iznijele svoj stav.

Između ostalih, na svom Tviter nalogu oglasila se i glumica Bojana Maljević, koja je podijelila dva tvita sa sadržinom koja se očigledno odnosi na pomenuti slučaj, ali iz kojih se ne može jasno razumjeti kontekst, to jest koga u ovom slučaju glumica podržava.

"'Jednom ću svjedočiti protiv dvojice'. A ljudi treba da razmisle koliko svojim reakcijama (koje mediji potom užasno prenose) upravo onemogućavaju ili usporavaju da se mnoga svjedočenja dese što prije", najprije je napisala Maljevićeva, pa dodala:

"Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, djeca, vjera u sebe i povjerenje u druge".

Nakon vijesti da ga je Danijela Štajnfeld imenovala kao moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao, glumac Branislav Lečić oglasio se nekoliko puta.

U svojoj poslednjoj izjavi rekao je:

"Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznijete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično djelo, a kamoli djelo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično djelo".