zašto baš sada

OTKRIVENO ZAŠTO JE DANIJELA RIJEŠILA DA KAŽE LEČIĆEVO IME: Priča njene koleginice bila OKIDAČ, ova kap je prelila čašu!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca Branislava Lečića za silovanje, a poznato je i zašto je baš sada odlučila da otkrije njegovo ime.

Izvor: instagram/danijelastajnfeld

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Njegov identitet je riješila da saopšti tužilaštvu nakon što je čula za Lečićevu reakciju o slučaju silovanja glumice Milene Radulović, za koji je optužen nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić.

"Danijela je napravila film u kojem se čuje ‘skremblovan’ glas čovjeka za kojeg tvrdi da ju je silovao. Nakon toga je tužilac, bez da je ona prethodno podnijela krivičnu prijavu, porkenuo postupak na osnovu saznanja iz njenog filma. Poštujući tužilaštvo, ona je proslijedila materijal iz filma, nalaze ljekara kojim se potvrđuje da je bila podvrgnuta liječenju, kao ‘deskremblovan’ glas pomenute osobe”, navodi izvor Nova.rs.

Prema njegovim riječima, Danijela je svojim postupkom željela da pošalje poruku da ovakve stvari nikada neće proći nekažnjeno.

“Ona je na taj način poslala poruku seksualnim predatorima – nemojte to raditi, neće proći neotkriveno i nekažnjeno”.

Podsjećamo, glumica Milena Radulović ispričala je da je Miroslav Aleksić, čuveni vlasnik škole glume, dok je bila maloljetna navodno silovao i da se to dogodilo više puta. Osim Milene i nekoliko djevojaka, od kojih su neke maloljetne, prijavilo je policiji da ih je silovao ili seksualno uznemiravao Aleksić

Na društvenoj mreži Fejsbuk oglasio se tada njen kolega Branislav Lečić:

"Potpuno me šokorala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih! I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez riječi. Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o djeci i da ne govorim. To ostavlja trajne posledice na život žrtve nasilja i drasticno mijenja pogled na svijet! Silovanje je poniženje tijela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas! Hrabre žene imate moju podršku. Borba je jedini odgovor", napisao je tada Lečić.