u ilegali

DIJANA HRKALOVIĆ SE ZATVORILA U KUĆU! Neće ni sa kim da priča, samo dva čovjeka mogu da joj priđu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Dijana se zatvorila u kuću, nikog ne viđa, komunicira samo sa ocem i bratom.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srbije, Dijana Hrkalović, povukla se u ilegalu, ne izlazi iz stana i gotovo ni sa kim ne komunicira, otkriva izvor.

"Rijetko izlazi iz kuće, promijenila je broj telefona... Zaključala se u kuću i nikoga niti zove, niti se kome javlja. Ne komunicira ni sa kim osim sa bratom i ocem. Ona praktično živi u tajnosti i nekoj vrsti straha. Povremeno je i na ljekovima", otkriva izvor i dodaje:

"Dijanu nedeljama niko nije vidio. Čak ni komšije... Da nije morala da ide na saslušanja u policiji, ni tada ne bi izašla iz kuće". kaže izvor.

Hrkalovićeva je nedavno saslušana u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Srbije, a prema nezvaničnim navodima, ispitivana je zbog navodne povezanosti sa nedavno uhapšenim Veljkom Belivukom i Darkom Elezom koji se sumnjiči za više krivičnih djela na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, Hrkalovićeva je nakon odlaska iz MUP Srbije maja 2019. mijenjala identitet, to jest lične podatke. Ona je oko mjesec dana po odlasku iz MUP Srbije promijenila ime u Nika Rina, to ime je koristila naredna četiri mjeseca, da bi krajem novembra 2019. godine vratila svoje „staro“ ime i prezime. Osim imena i prezimena, mijenjala je i mjesto boravišta.