Region

KO JE NAVIJAČ CRVENE ZVEZDE ČIJE JE TIJELO UNAKAŽENO?

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nakon konferencije za novinare kada su prikazani snimci likvidacija, za koje su sumnja da je učinila grupa Velje Nevolje, oglasila se porodica jednog od nestalih.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/KURIR/Ana Paunković

Porodica navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića, za koga se sumnja da ga je ubila grupa Veljka Belivuka, kaže da unakaženo tijelo na slici koje je prikazano na jučerašnjoj konferenciji za novinare nakon sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost Srbije nije njegovo. 

Nakon što su predstavnici državnog vrha Srbije rekli da tijelo ima tetovažu navijača Crvene zvezde, mnogi mediji u Srbiji spekulisali su da se radi o nestalom Zdravku Radojeviću, dok su za obezglavljeno tijelo, kako su mediji tvrdili, spekulisali da se radi o jednom od nekadašnjih vođa navijača Partizana Goranu Veličkoviću Goksiju.

Porodica Zdravka Radojevića tvrdi da prikazano unakaženo tijelo nije Zdravkovo, jer se na slici jasno vidi tetovaža, koju on, kako kažu članovi porodice, nije imao.

"Ono nije njegovo tijelo jer on nije imao tetovaže. Strašno je kroz šta prolaze porodice nestalih i mi među njima. U dubini duše se nadamo da je on živ. Međutim, ko god da je na tim fotografija strašno je žalosno. Oni koji su to uradili nisu ljudi već su monstrumi", kažu oni.

Zdravko Radojević nestao je prošle godine u Kotežu, a sumnja se da je ušao u sukob sa klanom Veljka Belivuka i da je ubijen, a to sve jer je navodno odbio da im plaća reket.

UPOZORAVAMO DA JE SADRŽAJ UZNEMIRUJUĆ!