Region

SNIMCI MONSTRUOZNOG ZLOČINA VELJINOG KLANA: Upozoravamo vas da je sadržaj uznemirujuć! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Prikazani snimci i fotografije jezivih zločina nakon sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost Srbije!

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Nakon sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost održane večeras, prikazani su prizori najavljeni još prošle nedelje, koji pokazuju strahote koje je počinio "klan" Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Donijeta je odluka da ne budu prikazani snimci, iako ih ima, već fotografije. U pitanju su fotografije posledica jezivog nasilja, mučenja i ubistava.

"Danas smo razgovarali o razbijanju kriminalne bande Belivuk Miljković, kobno ime operacije je bilo OTIMAČ. Ova banda je razbijena, pritvor im je produžen što samo govori koliko su nam dokazi čvrsti. Dugo smo se lomili da li da prikažemo ovo što ću vas zamoliti da pogledamo svi zajedno. Ovo što ćete vidjeti je odvratno, zastrašujuće iako je u pitanju samo manji dio onoga čime raspolažemo. Trudili smo se da sačuvamo identitete ljudi koje ćete tu vidjeti. Nećete moći da ne osjetite gađenje tugu i bijes. Molim vas da u narednih 30 sekundi prije emitovanja svi koji nas gledate pomjerite makar djecu, ona ovo ne treba da vide. Ovo ne treba da vide oni najdraži ali ovo je odvratna zastrašujuća istina koja mora da se pokaže", kazao je Aleksandar Vulin a potom prikazao fotografije.

UPOZORAVAMO VAS DA JE SADRŽAJ UZNEMIRUJUĆ I NIKAKO NIJE ZA MLAĐE OD 18 GODINA!

U pitanju su fotografije mrtvog muškarca sa tetovažom posvećenom Crvenoj zvezdi na nozi, koji je pronađen bez glave, a odvojeno je prikazana fotografija odsječene glave. Na tijelu muškarca primjetni su tragovi mučenja.

"Imamo mnogo više od toga, ali ovo je sve što smo željeli da prikažemo večeras", rekao je Aleksandar Vučić i naveo da su ovim htjeli da pokažu sa kakvim psihopatama imaju posla.