Region

AKO OBJAVE SNIMKE, BIĆE ŠOKANTNIH REAKCIJA: Dačić otkrio - pričao sam sa Vučićem, to su brutalni pojedinci!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Predsjednik parlamenta Srbije ističe da će mnogo toga izaći na vidjelo posle večerašnje sjednice Saveta za nacionalnu bezbjednost Srbije.

Izvor: ATA Images

Uoči večerašnje sjednice Saveta za nacionalnu bezbjednost Srbije, predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić otkrio je pojedinosti o snimcima vezanim za zločine za koje su optuženi Veljko Belivuk i njegova grupa.

"Nisam ja previše upućen u sve to. Sad sam predsjednik parlamenta, nemam uvid u u istragu i to šta se sve tu dešavalo, ali iz onoga što sam pričao sa predsjednikom Vučićem, svakako je riječ o veoma nesvakidašnjim i brutalnim pojedincima i vjerujem da će biti šokantnih reakcija ako se snimci i dokazi objave, upravo zbog brutalnosti", rekao je Dačić.

On je dodao i da svaka mafijaška grupa traži "slabu kariku" u državnom sistemu.

"Sada kada je predsjednik istupio i rekao da će se mafiji udariti u glavu, očigledno im se ljulja tlo pod nogama", istakao je on.

Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u subotu popodne da će poslije sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost Srbije biti objavljeni snimci zločina, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.