Borba protiv kriminala

VUČIĆ ZAKAZAO SJEDNICA ZA NACIONALNU BEZBJEDNOST, najavio detalje koji će šokirati javnost!

Autor Gordana Bojanić Izvor Informer

Sjednica Savjeta za nacionalnu bezbjednost Srbije na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u toj zemlji zakazana je za subotu u 18 sati.

Izvor: Tanjug/Tara Radovanović/ATA Images

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ranije mogućnost da zbog novih saznanja državnih organa u borbi protiv organizovanog kriminala bude odložena Sjednica savjeta za nacionalnu bezbjednost te zemlje koja je bila zakazana za danas.

"Dobio sam određene informacije pa je moguće da pomjerimo održavanje sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost, velike su teme, ali to ćemo znati u roku naredna dva sata da ne bismo napravili formalno-pravnu grešku", rekao je tada Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li postoje neka nova sazanja u borbi države protiv kriminala.

U svakom slučaju ta borba će biti nastavljena i država će se brutalno, ozbiljno i odgovorno obračunati sa onima koji su mislili da je odsijecanje glava onih kojim im se ne dopadaju način rješavanja problema, poručio je Vučić.

"Sve što mogu da kažem kada nam formalno pravne pretpostavke budu dozvolile i kada budemo sve činjenice stavili na sto i pokazali, narod će biti blago rečeno šokiran. Pa ću onda da pitam te stručnjake koga su štitili i da li bi voljeli da se to bilo kome i bilo kome dogodi", rekao je Vučić.