Region

MIMI ORO NASMIJANA IZAŠLA IZ SBPOK-a: Starleta veselo mahala nakon što je saslušana zbog Velje Nevolje

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Ona je ranije tokom dana uhapšena zajedno sa Tijanom Maksimović, poznatijom kao Tijana Ajfon.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MONDO/Uroš Arsić

Starlete Tijana Maksimović i Milica Živanović, poznatije kao Tijana Ajfon i Mimi Oro, uhapšene su danas i sprovedene u SBPOK zbog povezanosti sa ekipom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Prva je, nakon višečasovnog ispitivanja, prostorije SBPOK-a napustila Tijana Ajfon, da bi dva sata kasnije izašla i Milica Živanović, Mimi Oro.

Ipak, ovo nije prvi put da su se stralete našla u sukobu sa zakonom, pa je tako Maksimovićeva prije samo nekoliko mjeseci bila dio grupe koja se bavila prostitucijom a koja je uhapšena u Bosni i Hercegovini, dok je Živanovićeva prije 7 godina osuđena na zatvorsku kaznu.

Naime, Živanovićeva je 2014. godine uhapšena u akciji Odjeljenja za javni red i mir beogradske policiije pod sumnjom da se bavi prostitucijom. Sa njom je tada uhapšeno još sedam djevojaka, koje su se takođe sumnjičile za prostituciju, kao i mladić za koga se pretpostavljalo da je radio kao makro.

Živanovićevoj je tada rješenjem sudije za prekršaje odmah određen pritvor od osam dana i prebačena je u Kazneno popravni zavod u Padinskoj skeli.

Tada je rekla: "Nemojte sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lijepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama", molila je Mimi, ali je sudija ostala neumoljiva i osudila je na osam dana zatvora.

Podsjećanja radi, dvije starlete su uhapšene zbog sumnji da je kriminalna grupa Veljka Belivuka upravo preko njih prala nelegalno zarađen novac.

Belivuk i njegova banda terete se, za sada, za tri ubistva, iznude, reketiranje i preprodaju droge, ali se sumnja da je broj likvidiranih mnogo veći.