Region

UHAPŠENE TIJANA AJFON I MIMI ORO ZBOG VELJE NEVOLJE! Starlete sprovedene u SBPOK

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Starlete povezane sa Belivukom?

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel/MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/ticamaksimovic/screenshot

Veljko Belivuk i njegova banda terete se, za sada, za tri ubistva, iznude, reketiranje i preprodaju droge, ali se sumnja da je broj likvidiranih mnogo veći.

Danas su uhapšene i sprovedene u SBPOK starlete Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajforn, i Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro.

Tijana je uhapšena zbog povezanosti sa klanom Velja Belivuka, jer je njen bivši vjerenik Milovan Tadić zvani Miksa, uhapšen prije mjesec dana zajedno sa Veljom Nevoljom.

Miksa je bio šef obezbjeđenja Velje Nevolje, a protiv njega se trenutno vodi sudski proces jer se tereti da je, kao šef obezbjeđenja kluba na smrt prebio Slobodana Vukića.

Tijana Ajfon je prije tri godine bila vjerena upravo za Milovana.Da je odnos između njih dvoje bio navodno veoma ozbiljan svjedoči i činjenica da je starleta jedno vrijeme i na svom Instagram profilu promijenila prezime u Tadić.

Već se prije neki dan pisalo pisalo da je saslušana jedna poznata starleta i još jedna djevojka, jer postoje indicije da je Velja Nevolja preko njih legalizovao keš koji je zaradio od dilovanja droge, reketa, iznuda.

"Riječ je o jednoj poznatoj starleti, koja je nedavno hapšena u drugoj zemlji. Ona je bila vjerena za Veljinog bliskog saradnika, ali je i više puta snimljena kako odlazi u Belivukov 'bunker' na stadionu Partizana, gdje su prilikom pretresa nađeni oružje, droga i brojni drugi dokazi protiv ovog opasnog klana. Druga osumnjičena djevojka nije poznata javnosti, ali je često komunicirala sa Veljom, zbog čega je pretresen i njen stan", rekao je tada sagovornik.

Policija je u saradnji sa BIA, posle višemjesečnog praćenja, 4. februara uhapsila Veljka Belivuka, vođu Partizanove navijačke grupe "Principi", kao i Marka Miljkovića Mareta (29) i još 20 njihovih najbližih saradnika.

Belivuk i njegova banda terete se, za sada, za tri ubistva, iznude, reketiranje i preprodaju droge, ali se sumnja da je broj likvidiranih mnogo veći. Mučenja i egzekucije su se, kako je pokazala istraga, dešavali u "bunkeru" na stadionu Partizana, zatim u kući u Ritopeku i u još nekoliko "štekova" širom Srbije. Tijela žrtava su sječena na komade, a potom su rastvarana u kiselini, spaljivana i zakopavana ili bacana u Dunav.