"Neka ti je večna slava"

SLAVNA "JUGOSLOVENKA" SE OPROSTILA OD MILANA BANDIĆA: Vidjeli se svega nekoliko sati prije njegove smrti! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Lepa Brena je istakla da joj je bila velika čast i zadovoljstvo poznavati Milana Bandića, kao i da je mnogo naučila od njega.

Izvor: Instagram/lepabrena

Sve je duži spisak zvijezda koje se opraštaju od preminulog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, a objavu mu je posvetila i Lepa Brena.

"Dragi naš Milane, bila nam je velika čast i zadovoljstvo što smo te poznavali i što smo se sa tobom družili. Uvijek si bio jedinstven i posjedovao si tu veličinu da smo uvijek učili mnogo od tebe", napisala je ona i dodala:

"Nažalost, prošlo je samo nekoliko sati od našeg poslednjeg druženja i tvoj govor koji ćemo zauvijek pamtiti o prijateljstvu, ljubavi, poštovanju i porodici. Počivaj u miru, neka ti je vječna slava, Brena i Boba", objavila je pjevačica na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj se nalazi sa Bandićem.

Inače, gradonačelnik Zagreba preminuo je u noći sa subote na nedelju od posledica srčanog udara u 66. godini.

Milan Bandić rođen je 22. novembra 1955. godine u Grudama, a prema sopstvenom priznanju prekretnica u njegovom životu bila je 1974. godina kada se preselio u Zagreb.

U svojoj idealizovanoj biografiji iz 2009. govorio je o Zagrebu kao ostvarenju snova. Od tada do danas, Bandić je postao jedan od najbogatijih hrvatskih političara.