pažnja, uznemirujući snimak!

SJEDIO SA SAROM ZA STOLOM, PA SE ODMAKAO DA PUCA: Pojavio se snimak ubistva iz Vranja (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Vidi se kako je u nju ispalio šest metaka.

Izvor: Printscreen/Kurir

Marjan S. (47), prije tri dana na benzinskoj pumpi u Vranju, ispalio je navodno šest metaka iz pištolja u Saru Asanović (27), djevojku koja se sjedjela na samo nekoliko metara od njega, a sada se pojavio snimak ovog brutalnog ubistva.

Na snimku se vidi kako Marjan S. sjedi za stolom sa Sarom i još jednim muškarcem, a zatim kreće da se sklanja. Nekoliko sekundi kasnije, osumnjičeni Marjan vadi pištolj iz unutrašnjeg džepa jakne i hladnokrvno ispaljuje šest hitaca ka Sari. Nesrećna djevojka preminula je na licu mjesta.

Rezultati obdukcije tijela Sare Asanović koja je ubijena u subotu veče na benzijskoj pumpi u Vranju pokazali su da su prve pretpostavke sa uviđaja bile tačne da je Marjan S, koji je sinoć tokom policijske akcije sam sebi oduzeo život, u nju ispalio šest metaka.

Inače, Marjan S. sinoć se zabarakadirao u šupi jedne porodične kuće, a kada ga je policija locirala i krenula u akciju hapšenja, izvršio je samoubistvo. Građani su bili uplašeni nakon dolaska brojnih policijskih snaga, kada su odjeknula dva pucnja. Žena u čijem dvorištu je ubica pronađen, u suzama je ispričala agoniju u kojoj se našla, kada je vraćajući se sa posla prosto primijetila da nešto sa šupom nije u redu.

Ovdje možete pogledati snimak (18+):

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi