Okupili se građani

ČULA SE DVA PUCNJA! SVJEDOCI - "SVE SE DESILO KAO U FILMU": Detalji policijske akcije u Vranju

Autor Gordana Bojanić Izvor Novosti

M.S. (47), osumnjičen za ubistvo Sare A. (27), izvršio je samoubistvo u šupi jedne porodične kuće, nakon što ga je opkolila policija.

Izvor: facebook/printscreen/MUP Srbije

Kako prenose "Novosti", veliki broj ljudi okupio se u blizini groblja u Ulici Ive Andrića u Vranju, nakon što su mediji objavili da je M.S. izvršio samoubistvo.

Naime, građani tog dijela Vranja bili su uplašeni nakon dolaska brojnih policijskih snaga, a kada su odjeknula dva pucnja. Osumnjičeni se, kako su ranije večeras prenijeli mediji, zabarikadirao u šupi jedne porodične kuće, nakon čega su ga opkolile jake policijske snage. On je prilikom policijske akcije sebi oduzeo život.

Žena u čijem dvorištu je ubica pronađen, ispričala je agoniju u kojoj se našla, kada je vraćajući se sa posla prosto primijetila da nešto sa šupom nije u redu.

Ona sumnja da je ubica i prethodnu noć proveo skrivajući se u toj šupi, ali da ne može to sa sigurnošću da tvrdi.

"Brzinom svjetlosti je policija bila u našem dvorištu. Jedino što sam u tom trenutku mogla da uradim je da pozovem direktorku škole i da joj tražim da mi djecu ne pušta kući. A onda se sve desilo kao u filmu", kaže za "Novosti" vidno uznemirena sagovornica.

Izvor: MUP Srbije

Policija je sa lica mjesta sklonila sva vozila i građane, i očekuje se da svakog trenutka počne uviđaj, ali više njih je potvrdilo da je ovo kraj gotovo trodnevne agonije, koliko se neprestano tragalo za ubicom dvadesetsedmogodišnje Sare A.

Podsjetimo, ranije večeras beogradski mediji su prenijeli da je osumnjičeni za ubistvo Sare A. iz Vranja lociran u dvorištu jedne porodične kuće na teritoriji tog grada. Kako su mediji prenijeli jake policijske snage blokirale su dio Vranja gdje se krio osumnjičeni.

Inače, pripadnici Policijske uprave u Vranju su još od subote uveče intenzivno tragali za M. S. iz tog mjesta zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo.

M.S. je osumnjičen da je ubio Saru A. na benzinskoj pumpi u Vranju. On je u nju, kako se sumnja, ispalio šest hitaca iz pištolja, a cio zločin snimile su nadzorne kamere.

Ubijena Sara A. (27) sahranjena je danas na Romskom groblju u Vranju, a ubijenu djevojku ispratilo je oko 200 ljudi.

Izvor: Facebook/PrintScreen

Tagovi