Region

UBICA IZ VRANJA PRESUDIO SEBI: Zatvorio se u šupu tokom hapšenja i izvršio samoubistvo!

Autor Gordana Bojanić Izvor Novosti

Osumnjičeni za ubistvo se ubio tokom policijske akcije.

Izvor: Facebook/PrintScreen

M.S., koji je osumnjičen da je ubio Saru A. (27), izvršio je samoubistvo tokom policijske akcije hapšenja, javljaju "Novosti".

Naime, kako prenose "Novosti", on se zabarikadirao u šupi jedne porodične kuće, a policija je odmah krenula u akciju.

Podsjetimo ranije danas, beogradski mediji su prenijeli da je osumnjičeni za ubistvo Sare A. iz Vranja, M.S., lociran je u dvorištu porodične kuće na teritoriji tog grada. Kako su mediji prenijeli jake policijske snage blokirale su dio Vranja gdje se krije osumnjičeni. 

Inače, pripadnici Policijske uprave u Vranju još od subote uveče intenzivno tragaju za M. S. (47) iz tog mjesta zbog sumnje da je u tom gradu izvršio krivično djelo ubistvo.

Podsjetimo, M.S. se sumnjiči da je ubio Saru A. (27) na benzinskoj pumpi u Vranju. On je u nju, kako se sumnja, ispalio šest hitaca iz pištolja, a cio zločin snimile su nadzorne kamere.

Radnici benzinske stanice, na kojoj se dogodilo Sarino ubistvo, ispričali su ranije da je Sara sjedjela sa nekim mladićem u dijelu gdje je kafić, a da je ubica uletio, ispalio nekoliko metaka u nju i pobjegao.

Inače, ranije su mediji prenijeli da osumnjičeni za ubistvo M.S. iza sebe ima već jedno ubistvo zbog kojeg je bio na robiji 12 godina, kao i da je, kako se tvrdi, napao jednu djevojku na Autobuskoj stanici nakon izlaska iz zatvora.

Ubijena Sara A. (27) sahranjena je danas na Romskom groblju u Vranju, a ubijenu djevojku ispratilo je oko 200 ljudi.

Tagovi