Apel

POLICIJA SRBIJE MOLI GRAĐANE DA PRIJAVE OVOG ČOVJEKA: On je osumnjičen za brutalno ubistvo Sare u Vranju?

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sara A. ubijena je na benzinskoj pumpi u Vranju.

Izvor: MUP Srbije (mup.gov.rs)

Pripadnici Policijske uprave u Vranju intenzivno tragaju za M. S. (47) iz Vranja zbog sumnje da je juče u tom gradu izvršio krivično djelo ubistvo.

Policija Srbije je pozvala građane da se, ukoliko imaju bilo kakva saznanja i informacije o osumnjičenom muškarcu sa fotografije, odmah jave u najbližu policijsku stanicu ili na brojeve telefona 192 i 017/401-585.

Izvor: MUP Srbije (mup.gov.rs)

Podsjetimo, M.S. se sumnjiči da je sinoć ubio Saru A. (27) na benzinskoj pumpi u Vranju. On je u nju, kako se sumnja, ispalio šest hitaca iz pištolja, a cijeli zločin snimile su nadzorne kamere. 

Pojedini beogradski mediji prenose da policija čuva kuću gde je osumnjičeni za ubistvo stanovao, dok se u tom gradu i dalje traga za njim. Mediji navode da kod mještana tog dijela grada vlada strah jer je osumnjičeni još uvijek na slobodi.

Inače, ranije su mediji prenijeli da osumnjičeni za ubistvo M.S. iza sebe ima već jedno ubistvo zbog kojeg je bio na robiji 12 godina, kao i da je, kako se tvrdi, napao jednu djevojku na Autobuskoj stanici nakon izlaska iz zatvora.

Radnici benzinske stanice, na kojoj se dogodilo Sarino ubistvo, ispričali su ranije da je Sara sjedjela sa nekim mladićem u dijelu gdje je kafić, a da je ubica uletio, ispalio nekoliko metaka u nju i pobjegao.

Izvor: Facebook/PrintScreen

Tagovi